| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Mighty Macs (2009) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Mighty Macs (2009)Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2013 u 01:09 |
|
The Mighty Macs (2009) ![]() IMDb Režija: Tim Chambers Scenarij: Tim Chambers Žanr: Drama, Sport Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 99 min Carla Gugino ... Cathy Rush Marley Shelton ... Sister Sunday David Boreanaz ... Ed T. Rush Ellen Burstyn ... Mother St. John Phyllis Somerville ... Sister Sister Jennifer Butler ... Nun Lauren Bittner ... Mary Margaret O'Malley Kimberly Villanova ... Nun Christopher Mann ... Julius Moore Jesse Draper ... Mrs. Ballard Kate Nowlin ... Colleen McCann Margaret Anne Florence ... Rosemary Keenan John Roney ... Thomas Caufield Malachy McCourt ... Monsignor Inspirisan istinitim događajima, film je priča o životu žene-trenera, Cathy Rush (Carla Gugino). Godine 1971, ona ima 23 godine velikog iskustvo u sportu. Nakon niza poraza u životu ona odluči ostvariti svoj san iz djetinjstva da postane trener ženskog košarkaškog tima u malom školi "Immaculata Colledge". Školu vode časne sestre, učenice nemaju dodira sa stvarnom sredinom, nema navijača i novca za sportske aktivnosti. Zahvaljujući vlastitoj istrajnosti, hrabrosti i pomoći časnih sestara, Cathy vodi ženski tim i dovodi ih do pobjede na domaćem košarkaškom prvenstvu. Prevod je uradio skaroo TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |