Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Man with the Iron Fists (2012)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Man with the Iron Fists (2012)

The Man with the Iron Fists

The Man with the Iron Fists (2012)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Čovjek sa željeznim šakama

Godina:

2012

Žanr:

akcija

Trajanje:

95 min

Režija:

RZA

Scenarij:

Eli Roth
, RZA

Glavne uloge:

Russell Crowe
  >  Jack Knife
Lucy Liu
  >  Madam Blossom
Chen Kuan-Tai
  >  Gold Lion
Chia-Hui Liu
  >  Abbott
Byron Mann
  >  Silver Lion
RZA
  >  Blacksmith
Daniel Wu
  >  Poison Dagger
Rick Yune
  >  Zen Yi, The X-Blade
Cung Le
  >  Bronze Lion
Dave Bautista
  >  Brass Body
Jamie Chung
  >  Lady Silk
Yoyao Hsueh
  >  Copper Lion
Andrew Ng
  >  Senior Monk
Zhu Zhu
  >  Chi Chi
Telly Liu
  >  Iron Lion

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Man with the Iron Fists (2012)
    Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2012 u 18:06

The Man with the Iron Fists (2012)

Žanr
: akcija

Režija
: RZA

Jezik: engleski

Uloge: Russell Crowe, Jamie Chung, Lucy Liu, Dave Bautista, Pam Grier, RZA

Premijera: nepoznato

Radnja filma
smještena je u doba feudalne Kine, a lokalni kovač koji izrađuje oružje za svoje selo moraće da stane u odbranu tog sela protiv razbojnika. "The Man with the Iron Fists" donosi nam epsku priču o ratnicima, ubicama, i usamljenim nepoznatim junacima iz 19-og stoljeća.

Prezeto sa: http://filmonizirani.blogspot.com

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1258972/

Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2012 u 14:13
Upoznati se sa likom i dijelom Quentina Tarantina! Gledali ste Kill Bill: Vol. 1, vjerujem neki i po nekoliko puta! Onda se zasigurno čuli i dijelove soundtracka iz tog filma, npr. Ode to O Ren IshiiBanister Fight ili Yakuza O-Ren za koji je zaslužan The RZA, inače ko-osnivač i predvodnika grupe Wu-Tang Clan, te navodno blizak Tarantinov prijatelj. The RZA, inače i sam zaljubljenik u borilačke filmove. On je očito bio toliko oduševljen Tarantinovim radom da je i sam odlučio napisati i režirati borilački film. Pa je tako 2005. zajedno sa poznatim redateljem i scenaristom, te također dobrim Tarantinovim prijateljem, Eli Rothom, počeo raditi na scenariju koji su oni zatim zajedničkim snagama u razdoblju od dvije godine razradili do najsitnijih detalja kao što je primjerice izgled pojedinog oružja. A Roth je uz to i jedan od producenata filma. Sa produkcijom se započelo 2010. na lokacijama u Kini i budžetom od 20 milijuna $. Ali unatoč manjem budžetu, za potrebe ovoga filma su uspjeli okupiti poprilično impresivnu glumačku ekipu koju sačinjavaju neka impresivna imena. Pa ćemo tako u The Man with the Iron Fists gledati Russella CroweaLucy LiuPam GrierCung Le-aRicka Yune-aDaniela Wu-aDavea BautistaJamie ChungByrona Manna, a jednu od glavnih uloga igra i sam RZA. Valja još spomenuti i to kako je za koreografiju borilačkih sekvenci zadužen Corey Yuen, redatelj filmova kao što su The Transporter i DOA: Dead or Alive, te borilački korefograf na filmovima kao što su War,Red CliffKiss of the DragonThe OneTransporter 2, te Naked Soldier. A filmu je svoj doprinos dao i sam Tarantino čije ime i prezime se koristi u promotivne svrhe pod krilaticom “Quentin Tarantino presents”. Premijera filma je zakazana za 2. studeni 2012. u Americi.

Ažurirao Salvador - 21.Rujan/Sep.2012 u 14:17
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2013 u 08:53
Odgledah iz dva puta i ovaj film. Moram priznati da nemam nikakvo mišljenje. Ravna linija, kao emotivna klinička smrt Confused
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
srkis View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2013 u 10:34
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Odgledah iz dva puta i ovaj film. Moram priznati da nemam nikakvo mišljenje. Ravna linija, kao emotivna klinička smrt Confused

Ja imam... (mislim, mišljenje)LOL Samo maher ranga Tarantina može potpunu besmislicu da pretvori u vrhunsku foru (tipa, ubio sam Hitlera još 1944., na bioskopskoj predstavi u Parizu). Kod većine drugih to ostaje ono što je, u startu, i bilo - besmislica. Pa tako i ovo. Čak ni šmeker kakav je Rasel Krou ovde ništa nije mogao da spase. Prosto, nije imao šta.

PS. Ko je imao strpljenje da odgleda (ili premota) odjavnu špicu, mogao je da vidi retku svetlu tačku ove papazjanije: de facto trejler za drugi deo (nastavak)... E, to me nasmejalo!
Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2013 u 12:00
Pregledala sam sve, jer je u nečijoj obradi prevoda pisalo "nije kraj, ima još"LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.