| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Look of Love (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Look of Love (2013)Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2013 u 19:49 |
|
The Look of Love (2013) ![]() IMDb Režija: Michael Winterbottom Scenarij: Matt Greenhalgh Žanr: Biografski, Komedija, Drama Jezik: Engleski Država: Velika Britanija, USA Trajanje: 101 min Imogen Poots ... Debbie Raymond Anna Friel ... Jean Raymond Stephen Fry ... Barrister Steve Coogan ... Paul Raymond Shirley Henderson ... Rusty Humphries Matt Lucas ... Divine Tamsin Egerton ... Fiona Richmond / Amber David Walliams ... Vicar Edwyn Young Simon Bird ... Jonathan Hodge Sarah Solemani ... Anna Vera Filatova ... Monika Matthew Beard ... Howard Raymond Peter Wight ... Police Inspector Sarine Sofair ... Yvonne James Lance ... Carl Snitcher Chris Addison ... Tony Power Kieran O'Brien ... Jimmy Humphries Hannah Lederer ... Kate Priča o Paulu Raymondu, jednom od najbogatijih ljudi u cijeloj britanskoj istoriji. Paula Raymonda najlakše opišemo kao britansku verziju Hugha Hefnera, sa jednom velikom i značajnom razlikom, Raymond je svoj medijski imperij izgradio na škakljivim kabaretskim predstavama i različitim publikacijama za odrasle, ali većina njegovog bogatstva se temelji na pametnim investicijama na tržištu nekretnina. Sa rastom Raymondovog imperija pratimo i raspad njegovog prvog braka, poslije koga je njegova žena Jean sa maloljetnim sinom otišla u Ameriku. Nakon toga je neko vrijeme bio u vezi sa Fionom Richmond, koja ga je napustila zbog njegove nezaustavljive želje za seksualnom slobodom. Jedina stalnica u njegovom životu je bila kćerka Debbie, njegova ljubimica, koja je bila i jedina kandidatkinja za vođenje imperija nakon što bi otišao u penziju. Nakon što se je Debbie u svojoj 36 godini predozirala i umrla, Raymond se povlači iz javnosti i izoliran od svijeta, ostatak života provodi u osami. Prevod je uradio kumek TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |