Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Liability (2013)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Liability (2013)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Liability (2013)
    Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2013 u 20:57

Tim Roth glumi nemilosrdnog plaćenog ubicu u novom britanskom gangsterskom filmu The Liability.

U priči o devetnaestogodišnjaku koji očajnički želi da zaradi novac koji mora da vrati svom ocu (Peter Mullan) glumi novajlija Jack O'Connell, dok je Tim Roth plaćeni ubica koji ga uzima pod svoje okrilje.

Devojku (lik se zapravo tako zove) glumi zvezda filma St. Trinian's Talulah Riley, a u rediteljskoj stolici nalazi se Craig Viveiros (Lost In Italy).

happynovisad.com

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2013 u 23:55

Subs Bros Inc. hvala za prevod Smile

Titl mozete preuzeti OVDJE

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2013 u 00:04
Opa, hvala, ovo se gleda, Tim Rotha nisam gledao jos od Lie To Me, a ovde jos i placen ubica, superClap
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2013 u 11:28
Odličan prijevod Clap

A što se filma tiče, katastrofa. Neuvjerljiva, nelogična, slabo odglumljena sramota za Tim Rotha i ostale...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.