| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Hurricane (1999) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Hurricane (1999)Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2014 u 20:50 |
|
The Hurricane (1999) ![]() Žanr: Biografska sportska drama Trajanje: 146 min Država: Amerika Jezik: Engleski Režija: Norman Jewison Scenario: Rubin 'Hurricane' Carter, Sam Chaiton Uloge: Denzel Washington ... Rubin Carter Vicellous Reon Shannon ... Lesra Deborah Kara Unger ... Lisa Liev Schreiber ... Sam John Hannah ... Terry Oscarom nominirani Denzel Washington za ovo ostvarenje zaradio je Zlatni Globus za briljantnu ulogu u nezaboravnoj sagi o Rubinu "Uraganu" Carteru, nekoć obećavajućem boksaču nepravedno optuženom za brutalni zločin! Zatočen i sve samo ne zaboravljen skoro dvadeset godina, Carterov posljednji tračak nade leži na neumornoj grupici navijača koji tvrdoglavo odbijaju odustati od borbe za njegovo oslobođenje! Uz izvanredne sporedne uloge ovaj film ne govori samo o Carterovoj najvećoj pobjedi već i o nevjerojatnom trijumfu čovjekovog duha. VIŠE: mojtv |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |