| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Hour of the Pig aka The Advocate (1993) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Hour of the Pig aka The Advocate (1993)Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2014 u 14:17 |
|
The Hour of the Pig (1993) * The Advocate * ![]() IMDb Režija: Leslie Megahey Scenarij: Leslie Megahey Žanr: Krimi, Drama, Istorijski, Misterij Jezik: Engleski Država: Francuska, Velika Britanija Trajanje: 112 min Colin Firth ... Richard Courtois Ian Holm ... Albertus Donald Pleasence ... Pincheon Amina Annabi ... Samira Nicol Williamson ... Seigneur Jehan d'Auferre Michael Gough ... Magistrate Boniface Harriet Walter ... Jeannine Martin Jim Carter ... Mathieu Lysette Anthony ... Filette d'Auferre 1452 g. u Francuskoj, pravnik g. Richard Courtois preseli se iz Pariza u selo Abbeville zbog posla javnog branitelja u kojem vlada i upravlja aristokrat Jehan d'Auferre. U jednom od prvih slučajeva Courtois mora odbraniti svinju od optužbi da je ubila dijete. Kada Courtois otkrije da je vlasnik svinje prelijepa ciganka Samira, zaljubi se u nju. Gubitak svinje za Samiru znači i gubitak brojnih obroka, te Courtois mora otkriti pravog ubojicu i tako dokazati svinjinu nevinost. Prevod je uradila: lilien TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |