| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Daughter (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Daughter (2015)Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2016 u 15:19 |
|
The Daughter (2015) ![]() Režija: Simon Stone Scenarij: Simon Stone, prema djelu Henrika Ibsena Žanr: Drama Jezik: Engleski Država: Australija Trajanje: 96 min Geoffrey Rush ... Henry Anna Torv ... Anna Sam Neill ... Walter Miranda Otto ... Charlotte Paul Schneider ... Christian Odessa Young ... Hedvig Kate Box ... Julianne Ewen Leslie ... Oliver Sara West ... Jane Film je adaptacija kazališne predstave koja je inpirirana dramom 'Divlja patka' norveškog pisca Henrika Ibsena. Christian se nakon dugog odsustva, zajedno sa svojom puno mlađom ženom Annom vrati u obiteljski dom kod oca Henrya. Tu sretne Olivera, prijatelja iz djetinjstva koji je nekad radio kod njegovog oca ali je trenutno nezaposlen. Kada ga Oliver upozna sa svojom ženom Charlottom, kćerkom Hedvig i ocem Walterom, Christian okriva tajnu koja bi mogla uništiti Oliverovu obitelj, zato se odluči ispraviti nepravdu iz prošlosti. Prevod je uradio: miro844 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
jeje cantiq
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
jedan fašista manje Pridružen: 09.Sijecanj/Jan.2013 Status: Offline Points: 1908 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2017 u 17:46 |
|
Jedna od jako rijetkih uspješnih filmsikh adaptacija kazališne drame. Radio je to Polanski (Djevojka i smrt, Venera u krznu, Carnage) i sve sam ih pogledala više-manje na silu, posvuda je šuštao papir, valjale se nepotrebne kobasice teksta, osjećao se nevidljivi četvrti zid te da smo bez razloga u interijeru, a drama se događa negdje drugdje.
Australski redatelj Simon Stone pokupio je hrabro Ibsenovu razvučenu, dosadnu, prepunu dijaloga dramuljinu i zavitlao je u australsku pripizdinu, pa tko živ, tko mrtav. Da je bolje ne bi valjalo. Jedan od najljepših filmova viđenih u zadnjih 5-6 godina. Promišljena režija, lijepa kamera, ne priča se više neg što se mora i prekrasni prvi kadar s patkom koji udara direkt u glavu - evo vam divlje patke, narode! Gledajte ovaj film, godit će svakome, pa i onima koji nikad čuli za Ibsena..
Ažurirao subrianca - 03.Srpanj/Jul.2017 u 17:49 |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77212 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2017 u 18:46 |
|
Zaintrigirala si me sada, hoću da vidim tu patku i to sve
![]() Baš volim Aussieje, prevideo sam ovaj film nekako. |
|
![]() |
|
jeje cantiq
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
jedan fašista manje Pridružen: 09.Sijecanj/Jan.2013 Status: Offline Points: 1908 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2017 u 20:26 |
|
Pogledaj, baš dobar film (i curica krasna, ti si na to osjetljiv)
![]() Patka glumi ko Sharon Stone. |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77212 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2017 u 21:56 |
Divlja patka koja ne nosi gaćice u australijskom čitanju Ibzenovog komada.... Prodato! ![]() Dobra je tu ekipa vidim, Rush i Neil veterani, a tu je i milica iz Fringe (nju ne volim, hladna mi je bila tamo previše), Miranda Otto ok, dok mi dotična slatkica Odessa Young nije ušla pod radar do sada. Ma to je dete kakvo. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |