| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Cloth (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Cloth (2013)Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2013 u 20:40 |
|
The Cloth (2013) ![]() IMDb Režija: Justin Price Scenarij: Justin Price Žanr: Avantura, Fantazija, Horor, Sci-Fi, Triler Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 88 min Danny Trejo ... Father Connely Eric Roberts ... Father Tollman Rachele Brooke Smith ... Julia Justin Price ... Kasdeya Robert Miano ... Lewis Lassiter Holmes ... Father Diekmen Kyler Willett ... Jason Cameron White ... Helix Steven Brand ... Father Johnson Perla Rodríguez ... Laurel Khu ... Nybass / Roxy Mladog bezbožnog čovjeka regrutiraju u tajnu organizaciju formiranu od strane Katoličke crkve koja vodi borbe protiv demonske opsjednutosti, kako bi pripremio novu generaciju za borbu protiv krajnjeg zla, Belzebuba. Prevod je uradio sodom TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |