Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Butler (2013)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Butler (2013)

The Butler

The Butler (2013)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Batler

Godina:

2013

Žanr:

biografski, drama

Trajanje:

132 min

Režija:

Lee Daniels

Scenarij:

Danny Strong
, Wil Haygood

Glavne uloge:

John Cusack
  >  Richard Nixon
Jane Fonda
  >  Nancy Reagan
Vanessa Redgrave
  >  Annabeth Westfall
Mariah Carey
  >  Hattie Pearl
Forest Whitaker
  >  Cecil Gaines
Oprah Winfrey
  >  Gloria Gaines
Joe Chrest
  >  White Usher
Colman Domingo
  >  Freddie Fallows
John P. Fertitta
  >  Mr. Jenkins
Jim Gleason
  >  R.D. Warner
David Oyelowo
  >  Louis Gaines
Isaac White
  >  Charlie Gaines (10)
Clarence Williams III
  >  Maynard
Aml Ameen
  >  Cecil Gaines (15)
Alex Pettyfer
  >  Thomas Westfall
David Banner
  >  Earl Gaines
Michael Rainey Jr.
  >  Cecil Gaines (8)
LaJessie Smith
  >  Abraham

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Butler (2013)
    Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2013 u 19:14
The Butler (2013)

Iako je 2005. snimio svoj prvijenac Shadowboxer, redatelju Lee Danielsu je karijera krenula ulaznom putanjom tek 2009. kada je njegov film Precious zaradio brdo nominacija i nagrada, između ostaloga i Oscar za najbolju sporednu žensku ulogu koji je otišao glumici Mo’Nique. Daniels se također našao u utrci za Oscara u kategoriji najboljeg redatelja, ali kipić nije dobio. Prošle godine je režirao triler dramu The Paperboy za koju je napisao i scenarij, a ove godine se vraća sa filmom koji se bavi škakljivim temama kao što su politika i rasizam. Riječ je o nezavisnoj biografskoj drami The Butler u kojem pratimo život Cecila Gainesa koji je kao glavni batler Bijele kuće služio osam predsjednika od 1952. do 1986., te imao jedinstvenu priliku pratiti politička zbivanja po pitanju rasizma iz prve ruke. Budžet filma iznosi oko 25 milijuna $, a za potrebe ovoga filma Daniels je uspio okupiti iznimno impresivnu glumačku ekipu koju između ostaloga sačinjavaju : Minka KellyJohn CusackLiev SchreiberJames MarsdenRobin WilliamsAlan RickmanJesse WilliamsJane FondaNelsan EllisTerrence HowardCuba Gooding Jr.Forest WhitakerVanessa RedgraveMelissa Leo, ali i pjevači/glumci Mariah Carey i Lenny Kravitz, te popularna TV voditeljica Oprah Winfrey. Američka premijera filma Tje zakazana za 16. kolovoza 2013., a u Francuskoj će film pak izaći 11. rujna 2013. Do kraja godine će također biti prikazan u još nekim Europskim zemljama kao što su Švedska, Belgija, Nizozemska, Norveška itd. A najvjerojatnije ga možemo očekivati i u domaćim kinima, ali o konkretnom datumu još nema riječi.

Ažurirao CSInvestigator - 09.Kolovoz/Aug.2013 u 00:16
Na vrh
pantrokrator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pantrokrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2013 u 11:08
KAda ce biti prevod.... zna li neko
Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2013 u 13:05
Biće za 3-4 dana.
Don't ever wrestle with a pig. You'll both get dirty, but the pig will enjoy it
Na vrh
Pacceka View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Pacceka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2013 u 16:46
Iz tvojih usta u Božije uši! Smile
Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2013 u 17:04
Misliš iz mojih prstiju, pošto ga ja prevodim  Smile
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2013 u 17:14

Forest Whitaker inlove

novy78 prstici ti se pozlatili smajlicaJecabojica_plesacica

Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2013 u 17:55
Onda ću morati da požurim malo LOL
Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2013 u 18:43
Pozuri polako LOL
Na vrh
jeann View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeann Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2013 u 14:05
uh, i ja jedva čekam prijevod za The Butler. vjerujem da bi nas mnogo bilo zahvalno na prevedenim titlovima što prije. :)
Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2013 u 14:22
E pa to što pre ne ide tako brzo pošto baš mnogo pričaju i titl ima preko 2000 linija.
Film traje preko 2 sata i sato na par mesta ima pauza od par sekundi da neko ne priča Dead
Valjda će biti vredno truda LOL
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2013 u 14:34

A i lijepo sam rekla da ti se prstici pozlate, a ne izgore od brzine LOLLOL

Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2013 u 15:11
Trudim se i brzo i plemenito, ali ne ide... godine su to LOL
Da... da ne ispadne kompletan spam, evo čisto da kažem i nešto o filmu, ovako u hodu, dok ga prevodim.
Film veoma obećava Smile

Ažurirao novy78 - 25.Prosinac/Dec.2013 u 15:12
Na vrh
jeann View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeann Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2013 u 15:16
istina, ima mnogo dijaloga. počeo sam gledati s engleskim titlovima, no na momente izgubim pažnju i onda par replika preskočim... tako da ću ipak sačekati prijevod. meni film djeluje obećavajuće, iako kritika nenada polimca nije baš euforična. bit ćemo strpljivi, a potom prevodiocu veoma zahvalni na učinjenom trudu Smile
Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2013 u 01:45
Prevod je gotov. Ali, ipak će biti sutra popodne, pošto hoću još jednom da pogledam film sa prevodom, da ne promakne neka greška.
Inače, film je super. Forest Vitaker maestralan kao uvek.
Na vrh
marko99119 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marko99119 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2013 u 02:17
Originalno postovano od strane novy78 novy78 piše:

Prevod je gotov. Ali, ipak će biti sutra popodne, pošto hoću još jednom da pogledam film sa prevodom, da ne promakne neka greška.
Inače, film je super. Forest Vitaker maestralan kao uvek.

Clap
Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2013 u 23:40
Konačno gotovo Smile
Prevod možete preuzeti ovde.
Na vrh
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2013 u 23:45
respekt
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2013 u 19:28

Originalno postovano od strane novy78 novy78 piše:

Forest Vitaker maestralan kao uvek.

Naravno inloveLOL

Hvala za prevod Novy78 Huguzdravlje

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.