| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Battles of Coronel and Falkland Islands (1927) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Battles of Coronel and Falkland Islands (1927)Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2015 u 01:49 |
|
The Battles of Coronel and Falkland Islands (1927) ![]() ![]() Režija: Walter Summers Scenarij: Frank Bowden, John Buchan Žanr: Drama, Ratni Jezik: Engleski Država: Velika Britanija Trajanje: 107 min Uloge: Roger Maxwell Craighall Sherry ... Adm. Sturdee Hans von Slock ... Vice-Adm. Maximilian Reichsgraf von Spee Dramatična rekonstrukcija dve pomorske bitke, kod Koronela i Foklanskih ostrva. Prva, poraz Britanaca od strane Viceadmirala Maksimilijana Fon Špea, druga, odmazda Britanaca pod komandom Viceadmirala Ser Dovtona Serdija. Prevod je uradio: mita53 ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |