| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Attack (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Attack (2012)Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2013 u 19:09 |
|
The Attack (2012) ![]() IMDb Režija: Ziad Doueiri Scenarij: Ziad Doueiri, Yasmina Khadra Žanr: Drama Jezik: Arapski, Hebrejski Država: Libanon, Francuska, Quatar, Belgija Trajanje: 102 min Ali Suliman ... Amin Jaafari Uri Gavriel ... Captain Moshe Karim Saleh ... Adel Ofri Fuchs ... News Reporter Reymond Amsalem ... Siham jaafari Abdallah El Akal ... Street Kid Nathalie Rozanes ... Nurse Lea Ezra Dagan ... Ezra Benhaim Evgenia Dodena ... Kim Dvir Benedek ... Raveed Michael Warshaviak ... Amin's Neighbor Film je baziran na istoimenom kontroverznom romanu autorice Yasmine Khadra. Asimilirani arapski kirurg Dr. Amin Jaafari, cijenjen i poštovan član svoje zajednice, živi i radi u bolnici u Tel Avivu, u razdoblju nakon amoubilačkog bombaškog napada, otkriva mračnu tajnu o svojoj ženi Sihem. NAGRADE: 2012: San Sebastián International Film Festival Ziad Doueiri, nominacija nagrade Golden Seashell i dobitnik nagrade TVE Otra Miranda i nagrade žirija. Prevod je uradio dzabaludin TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |