| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Adventurer: The Curse of the Midas Box (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
novy78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
22.12.1978 - 06.08.2015 Pridružen: 07.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 7960 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Adventurer: The Curse of the Midas Box (2013)Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2014 u 19:25 |
|
The Adventurer: The Curse of the Midas Box (2013)
![]() Žanr: avanturistički, porodični, fantazija Režija: Jonathan Newman Uloge: Michael Sheen, Lena Headey, Sam Neill, Ioan Gruffudd Jezik: engleski IMDB Mundijev svet se raspada kada njegov brat bude kidnapovan na ulicama viktorijanskog Londona. Pomoć traži od avanturiste, kapetana Dobrotvora i kreću u potragu. Trag vodi do veličanstvenog hotela ispunjenog čudnim grešnim stvorenjima, ali i misterioznom kutijom koja pretvara sve što se u nju stavi - u zlato! Njih dvojica moraju da otkriju tajne hotela, spasu Mundijevog brata, ali i saznaju istinu o nestanku Mundijevih roditelja... Izvor: http://www.filmovanje.com
Ažurirao mahoni - 05.Veljaca/Feb.2014 u 13:03 |
|
|
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2014 u 15:13 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2014 u 15:41 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |