| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
That Awkward Moment (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Chuck Norris
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: That Awkward Moment (2014)Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2014 u 16:08 |
Premijera: 31.01.2014 Žanr: Romansa, Komedija Trajanje: 94 min Zemlja: SAD Režija: Tom Gormican Scenario: Tom Gormican Glavne uloge: Zac Efron ... Jason Miles Teller ... Daniel Michael B. Jordan ... Mikey Imogen Poots ... Ellie Mackenzie Davis ... Chelsea Jessica Lucas ... Vera Addison Timlin ... Alana Josh Pais ... Fred Radnja: Da bi podržali drugara koji je očajan zbog raskida, trojica ortaka se zaklinju da će i oni ostati u "singl" statusu što duže to mogu. Plan pada u vodu kada se svaki od njih zaljubi i mora u tajnosti da iznađe načine da ga ostali ne provale da krši pravila zakletog neženje, uz sve to se svi grčevito bore sa svojim statusima "komplikovane veze" - kako to sadašnjica svima nameće... izvor: filmovanje.com |
|
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2014 u 13:32 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Svibanj/May.2014 u 23:31 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |