| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Teza aka Morning Dew (2008) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Teza aka Morning Dew (2008)Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2015 u 23:22 |
|
Teza aka Morning Dew (2008) ![]() ![]() Režija: Haile Gerima Scenarij: Haile Gerima Žanr: Drama Jezik: Amharic, Engleski, Njemački Država: Etiopija, Njemačka, Francuska Trajanje: 140 min Uloge: Aaron Arefe ... Anberber Abiye Tedla ... Tesfaye Takelech Beyene ... Tadfe Teje Tesfahun ... Azanu Nebiyu Baye ... Ayalew Nakon studija, života i rada u Njemačkoj, mladi doktor Anberber s najboljim prijateljem odlučuje se na povratak u rodnu Etiopiju gdje je upravo svrgnut Haile Selassie, u iskrenoj želji da pomogne svojoj zemlji u izgradnji novog društva. Naravno, revolucija je pojela svoju djecu, prijatelj strada, a Anberber bježi u Istočnu Njemačku, iz koje bježi u Zapadnu u kojoj biva žrtva skinheadsa i nekako preživljava do devedesetih, kada se, s novom promjenom vlasti, ponovno vraća u domovinu. Ovaj put ideale smješta drugdje: vraća se u majčin dom, ženi obeščašćenom ženom i smiruje kao učitelj u seoskoj školi. Prevod je urado: zonipascal ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |