| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Tepenin Ardi aka Beyond the Hill (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Tepenin Ardi aka Beyond the Hill (2012)Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2014 u 19:57 |
|
Tepenin ardi (2012) * Behind The Hill * ![]() IMDb Režija: Emin Alper Scenarij: Emin Alper Žanr: Drama Jezik: Turski Država: Turska, Grčka Trajanje: 94 min Tamer Levent ... Faik Reha Özcan ... Nusret Mehmet Ozgur ... Mehmet Berk Hakman ... Zafer Banu Fotocan ... Meryem Penzionirani šumar Faik koji je neprestano napet zbog lokalnih nomada, dobije goste u svoju seosku kuću. Sin Nusret ga posjeti sa svojom djecom, Canerom i Zaferom. Uz njih tu su još i obitelji Mehmet i Meryam. Iako je lijepo ljetno vrijeme, atmosfera između ove grupe ljudi, različitih društvenih slojeva i temperamenata, nesvakidašnje je hladna. No konflikti su izbjegnuti jer se za sve probleme lako okrivi nomade koji ostaju nevidljivi neprijatelji. Prevod je uradio jovandekab TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |