| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Te wu mi cheng Aka The Accidental Spy (2001) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
NikolaJe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Ćino Pridružen: 13.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 4090 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Te wu mi cheng Aka The Accidental Spy (2001)Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2015 u 16:27 |
![]() Te wu mi cheng Aka The Accidental Spy (2001) Slučajni špijun ![]() Žanr: Akcija, Komedija, Triler Režija: Teddy Chan Scenario: Rod Dean, Ivy Ho Trajanje: 108 min Jezik: Kantonski, Mandarinski, Engleski, Korejski, Francuski, Turski Jackie Chan ... Buck Yuen Eric Tsang ... Many Liu Vivian Hsu ... Yong Min Kim ... Carmen Wong Hsing-kuo Wu ... Lee Sang-Zen Međunarodna zvezda Džeki Čen tumači Beidža, neuspešnog prodavača opreme za gimnastiku, koji želi da unese uzbuđenje u svoj život. Jednoga dana Beidži sledi instinkt, prati dva sumnjiva muškarca i osujeti im planove. Beidži stekne popularnost zbog svoga junačkog dela. Tad ga zapazi privatni istražitelj i obavesti ga da je on zapravo davno izgubljeni sin bogatog poslovnog čoveka. U želji da vidi pravu porodicu, Beidži otputuje u Koreju, gde nađe oca na samrtnoj postelji. Na svoje iznenađenje, Beidži sazna da su njegovi roditelji živeli život o kakvom je on sanjao – bili su profesionalni špijuni. Beidži se uplete u opasnu poteru u kojoj ne može da veruje nikome i otputuje u Tursku, gde mora da pronađe novu drogu što uzrokuje snažnu zavisnost pre nego što ona dopadne u ruke zlim narkodilerima. Izvor: mojtv ![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |