| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Tango libre (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Tango libre (2012)Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2014 u 16:00 |
|
Tango libre (2012) ![]() IMDb Režija: Frédéric Fonteyne Scenarij: Philippe Blasband, Anne Paulicevich Žanr: Drama Jezik: Francuski, Španski Država: Francuska, Belgija, Luksemburg Trajanje: 98 min François Damiens ... Jean-Christophe Sergi López ... Fernand Jan Hammenecker ... Dominic Anne Paulicevich ... Alice Zacharie Chasseriaud ... Antonio Christian Kmiotek ... Michel, le chef-quartier David Murgia ... Luc, le jeune gardien Frédéric Frenay ... Patrick, le tatoué Dominique Lejeune ... Popeye Marc Charlet ... Marco Zatvorski čuvar Jean-Christophe je sasvim običan čovjek koji živi mirnim životom. Njegova jedina srast je tečaj tanga na kojem upozna Alice, novu polaznicu tečaja. Idućeg dana opet sretne Alice ali u drugim okolnostima, name Alice je sa svojim 15-ogodišnjim sinom došla u zatvor posjetiti svog muža i svog ljubavnika koji djele istu zatvorsku ćeliju zbog zločina u kojem su zajedno učestvovali. Jean-Christophe je fasciniran ovom neobičnom ženom koja živi život u skladu sa svojim željama i osobnim pravilima. Iako zatvorski propisi zabranjuju druženje zaposlenih sa obiteljima zatvorenika, Jean-Christophe, po prvi put u životu spreman je prekršiti pravila. NAGRADE: 2012 - Venice Film Festival Frédéric Fonteyne, dobitnik nagrade Specijalnog žirija 2012 - Warsaw International Film Festival Frédéric Fonteyne, dobitnik nagrade Grand Prix Prevod je uradio kokolo7 TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |