| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Take This Waltz (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Bobi with boobs Pridružen: 31.Listopad/Oct.2010 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 6051 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Take This Waltz (2011)Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2012 u 18:30 |
IMDb
Žanr: Komedija/Drama
Sinopsis:Scenario: Sarah Polley Režija: Sarah Polley (Away from Her, 2006.) Glavne uloge: Michelle Williams, Seth Rogen, Luke Kirby, Sarah Silverman Godina proizvodnje: 2011 Zemlja porekla: Kanada / Španija / Japan Trajanje: 116 min Margot (Michelle Williams) upoznaje Daniela
(Luke Kirby) i hemija između njih je momentalna i snažna. Međutim,
Margot suzbija svoje emocije jer je srećno udata za Loua (Seth Rogen),
pisca kuvara. Kada Margot saznaje da Daniel živi u kući preko puta njih,
počinje da strepi za sigurnost svog doma. Take This Waltz nas vodi kroz poznatu problematiku kakav efekat dugogodišnje veze imaju na ljubav, seks i sliku o nama samima. IMDB ocena: 6.6/10 Rotten Tomatoes rating: 76% Datum svetske premijere: 10. septembar 2011. (Kanada: Toronto International Film Festival) Trivija: -
Film se 2009. godine našao na holivudskoj Crnoj listi. Crna lista je
publikacija koja svake godine izbacuje spisak najboljih neproduciranih
scenarija. - Film je režirala Sarah Polley, koja je tumačila
glavnu ulogu u nekad popularnoj TV seriji "Road to Avonlea" ("Put za
Ejvonli"). Nominacije: Najbolja šminka, Najbolja glavna glumica (Michelle Williams), 2012 Genie Awards Najbolji film, 2011 San Sebastián International Film Festival Najbolji sporedni glumac u kanadskom filmu (Seth Rogen), 2012 Vancouver Film Critics Circle Nagrade: Najbolja glumica u kanadskom filmu (Michelle Williams), 2012 Vancouver Film Critics Circle http://www.happynovisad.com |
|
|
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2013 u 22:10 |
|
Prevod je najavila Beca011 ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2013 u 01:04 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |