| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Subtitles |
THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE - Trailer |
Odgovori
|
| Korisnik | |
luka0037
Moderator
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Poruke: 6332 |
Citiraj Odgovor
Tema: THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE - TrailerObjavljeno: 13.Ožujak/Mar.2010 u 03:15 |
|
Bella voli i Edwarda i Jacoba, oni vole nju, a publika će sigurno voljeti novi nastavak Sumrak sage Konačno je izišao trailer za treći dio 'Sumrak sage' Jučer je u javnost iscurilo samo 10 sekundi isječka, a danas možete pogledati cijeli trailer od jedne i pol minute. Priča je poznata svim ljubiteljima 'Sumraka', a za one koji ne znaju - glavna junakinja je djevojka Bella koja mora birati između vampira Edwarda i vukodlaka Jacoba. Pri tom još mora maturirati, a u pozadini se odvijaju serijska ubojstva i opasnost prijeti i Belli... Od promjena u filmskom serijalu najvidljivije je to da ulogu Victorije više neće glumiti Rachelle Lefevre, a njezinu ulogu preuzela je Bryce Dallas Howard. Novi redatelj serijala je David Spade, poznat po hororcu '30 Days of Night' u kojem vampiri opsjedaju Aljasku u razdoblju bez dnevnog svjetla. Glavni glumaci ostali su isti: Kristen Stewart, Robert Pattinson i Taylor Lautner. |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
bojanadj
Moderator
Dežurna cica veštica Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Poruke: 11015 |
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2010 u 09:44 |
Evo, ja oma da se zapljunem da radim prevod kad izađe neka gledljiva cam verzija sa eng audijem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Inače, meni je treća knjiga najbolja, ali mi se ni malo ne sviđa trejler, iz jednog prostog razloga: ja sam čitajući treću knjigu umirala od smeha - zaista je bila prepuna humora (naravno, ne ako uzmete nju samu da pročitate, već u kompletu sa prva dva dela u kojima ste upoznali "ko kako diše" od likova). Ljubavni trougao je kroz celu knjigu predstavljan na vrlo zanimljiv i smešan način.... Ovde (bar po trejleru) oni će knjigu da upropaste. Ne razumem ni zašto stalno menjaju režisera i uzimaju one koji očigledno ne razumeju knjigu. Knjige Sumrak sage nisu ni triler, ni horor, ni drame...One su "pozitivne" i vedre knjige, prepune zanimljivih, polusmešnih (ajde, bolje da kažem, simpatičnih) dijaloga... Izgleda da filmskoj produkciji to nije zanimljiv materijal, pa prave od nečega što to nikako nije, ne znam kakave akcije, pokušaje horora ili trilera. Mislim, nije ni čudo što ste svi vi momci alergični na sam pomen Sumrak sage....Sva četiri dela je trebalo da naprave kao "ženske" ili "tinejdžerkse" filmove a ne ove "mutante" za koje ni ja ne znam šta su.... No, čekam jun pa da radim prevod
|
|
|
|
![]() |
|
xyd
eXtreme member
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2010 u 15:28 |
|
Bella voli i Edwarda i Jacoba, oni vole nju, a publika će sigurno voljeti novi nastavak Sumrak sage hahahhahahahahha ne znam zasto mi je ovo mnogo smesno :) inace smem da se kladim da ce film da bude krs tezak! |
|
|
http://www.erepublik.com/en/referrer/xyyd
|
|
![]() |
|
danicam
member
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2010 u 21:43 |
|
Cao,Bojanice!Na ISOHUNT-u sam nasla bar pet "Eclipse" za dwl,jel to neko zezanje ili je stvarno izasao.Malo mi je neverovatno,pa rekoh da pitam tebe,zato sto imas iskustva.
P.S.Sa pomenutog sajta skidam "Lost" S6E8,ali nije upakovan,kako to da izvedem? Znam da od toga nemas koristi,ali sam ti do neba zahvalna.
|
|
|
Danica
|
|
![]() |
|
bojanadj
Moderator
Dežurna cica veštica Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Poruke: 11015 |
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2010 u 22:38 |
|
Eclipse izlazi tek u junu, tako da to što si našla, ko zna šta je
Za Lost nisam baš razumela šta me pitaš. Imaš 1 link za skidanje? Možda je avi ili mkv format, nezapakovan...Ne razumem ti se ja u skidanje (mislim filmova ) mnogo. Ja skidam preko rapidsharea i samo mi je to poznato![]() |
|
|
|
![]() |
|
luka0037
Moderator
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Poruke: 6332 |
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2010 u 22:48 |
|
pa i na tarabi bre svasta nesto pise pa je nikone ..... sala mala ,ljudi svasta kace da bi na vukli naivne da kliknu bas na njihov link citaj komentare ,,skidaj samo od proverenih ....manje vise kao kod veze nema odmah odlazak u krevet pre nego se raspitas o njemu inace i u jednom i u drugom slucaju ne gine virus |
|
![]() |
|
![]() |
|
danicam
member
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2010 u 23:55 |
|
Ha,ha,ha,prepakovala sam,hvala ljudi!
|
|
|
Danica
|
|
![]() |
|
Buki
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Poseti WEB sajt člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Poruke: 9345 |
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2010 u 15:40 |
|
Kao što sam preskočio drugi dio, tako ću u širokom luku zaobići i ovaj treći.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |