| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Sybil (2007) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Sybil (2007)Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2016 u 00:54 |
|
S y b i l (2007) ![]() Režija: Joseph Sargent Scenarij: John Pielmeier, prema knjizi Flore Rhete Schreiber Žanr: Drama Jezik: Engleski Država:SAD Trajanje: 89 min Jessica Lange ... Dr. Cornelia Wilbur Tammy Blanchard ... Sybil Dorset Ron White ... Dr. Atcheson JoBeth Williams ... Hattie Dorsett Alison Murray ... Young Sybil Fab Filippo ... Ramon Brian Downey ... Willard Brianna MacDonald ... Young Lulu Film je remake dvodjelne TV serije Sybil (1976) u kojoj je briljirala Sally Field kao Sybil i Joanne Woodward kao Dr. Cornelia Wilbur. Film je snimljen prema istinitoj priči i prema knjizi Flore Rhete Schreiber o Sybil Dorsett, koja nakon zlostavljanja u djetinjstvu razvije više ličnosti kako bi preživjela traumu. Nakon pokušaja samoubistva, Sybil potraži pomoć psihijatrice dr. Cornelije Wilbur, povjeri joj se da često zaboravlja i da se ne može sjetiti duljih razdoblja. Tijekom 11 godina posjećivanja psihijatrice, Sybilinih 16 različitih ličnosti polako se razvija, svaka od njih ima drukčiju dob, izgled i ime, svaku od njih je kreirala djevojčica koja je pokušavala preživjeti strašan kućni teror. Prevod je uradio: jobbrecht |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |