| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Svinalängorna aka Beyond (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Svinalängorna aka Beyond (2010)Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2011 u 04:00 |
|
Svinalängorna (2010) * Beyond * ![]() http://www.imdb.com/title/tt1437366/ Režija: Pernilla August Scenarij: Pernilla August, prema romanu Susanne Alakoski Žanr: Drama Država: Švedska, Finska Jezik: Švedski, Finski Trajanje: 93 min Noomi Rapace ... Leena Ola Rapace ... Johan Outi Mäenpää ... Aili Ville Virtanen ... Kimmo Tehilla Blad ... Leena - as child Junior Blad ... Sakari Alpha Blad ... Marja Selma Cuba ... Flisan Minna Haapkylä ... Helmi Hakan Bengtsson ... Veikko Julia Öhrström-Jönsson ... Riita Lotten Roos ... Inga-Lill Rasmus Troedsson ... Sten Hard Simon J. Berger ... Bengt Brink Kerstin Andersson ... Margareta Persson Glumica koja se proslavila ulogom u "Devojci s tetovažom zmaja", sada glumi Lenu, devojku misteriozne prošlosti. Ona je u srećnom braku, majka dvoje dece. Iznenada, prima neobičan telefonski poziv iz bolnice rodnog grada. Njena nevoljena majka je na samrti. Lena prvo ne želi čak ni da se javi, ali je muž ubeđuje da mora da prevaziđe mračna uspomene. Lenini roditelji bili su Poljaci - emigranti, i ona nikad nije mogla da se potpuno uklopi u novu sredinu. Zbog toga su je pratili alkohol, nasilje i zlostavljanje. Sada mora s svim ponovo da se suoči. NAGRADE: 2010: Venice Film Festival; Pernilla August, dobitnica specijalne nagrade Christopher D. Smithers i nagrade međunarodnih kritičara 2010: Hamburg Film Festival; Pernilla August, nominacija nagrade kritičara Pernilla August, dobitnica nagrade Foreign Press 2010: Lübeck Nordic Film Days; Pernilla August, dobitnica nagrade NDR Promotion Prize 2010: Sao Paulo International Film Festival; Noomi Rapace, dobitnica nagrade za najbolju glumicu Pernilla August, dobitnica nagrade specijalnog žirija Pernilla August, nominacija nagrade za najbolji film 2011: Guldbagge Awards; Pernilla August, dobitnica nagrade za najbolju režiju Outi Mäenpää, dobitnica nagrade za najbolju sporednu žensku ulogu Šest nominacija prevod uradio veljko13 TITL izvor:inter.okr |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |