| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Star Trek: Of Gods and Men (2007) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
novy78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
22.12.1978 - 06.08.2015 Pridružen: 07.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 7960 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Star Trek: Of Gods and Men (2007)Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2011 u 14:12 |
Star Trek: Of Gods and Men (2007)imdb Režija: Tim Russ Uloge: Alan Ruck, Walter Koenig, Nichelle Nichols, William Wellman Jr. Žanr: sf Zemlja porekla: SAD Jezi: engleski Godina je 2306. 12 godina nakon što je kapetan Džejms Kirk nestao u "Neksusu", komandant Mongomeri Skot i njegova posada broda "USS Dženolen" su nestali bez traga. Preostali članovi posade "USS Enterprajz" su otišli svako svojim putem. Kapetan Spok i doktor Mekkoj su otišli na Kitomer, gde pokušavaju da uspostave mir između Federacije i Klingonaca. Kapetan Hikaru Sulu i posada njegovog "Ekscelziora" su na misiji izvan Alfa kvadranta. Kapetan Pavel Čekov razmišlja o povlačenju iz službe. Kapetan Niota Utura radi u civilnom sektoru... Nakon poziva u pomoć sa planete "Čuvara večnosti", kapetan Džon Heriman, kapetani Čekov i Utura se ukrcavaju u repliku broda "Enterprajz" koji je napravljen da služi kao eksponat i kreću u spasilačku misiju... Prevod radi Nameless One Ažurirao novy78 - 15.Srpanj/Jul.2011 u 20:03 |
|
|
|
|
![]() |
|
Nameless One
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Sigil Status: Offline Points: 1881 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2011 u 16:29 |
|
Ja sam samo uspio iskopati film u 3 dijela kako je izlazio u početku pa radim prevod za tu verziju. Ako neko ima link za cijeli film, neka mi proslijedi na PM
|
|
|
What can change the nature of a man?
![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2011 u 18:31 |
Radi ti, samo radi, ja imam istu verziju. ![]() Hvala unapred. |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2011 u 20:11 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Hv22N87
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 10.Rujan/Sep.2011 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Points: 470 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2011 u 15:56 |
![]() Opis: Star Trek: Of Gods and Men je trodjelna miniserija koju su napravili obožavatelji. Po čemu se razlikuje od ostalih, pitate se? Pa evo odgovora. U ovoj miniseriji su glavni glumci iz originalnih filmova i serija. Među njima su Walter Koenig poznat kao Pavel Chekov, Nichelle Nichols poznata kao Nyota Uhura, Grace Lee Whitney poznata kao Janice Rand, iz TOS, Alan Ruck poznat kao John Harriman iz filmova, Tim Russ poznat kao Tuvok, Garret Wang poznat kao Harry Kim, Ethan Phillips poznat kao Neelix, iz Voyagera, Cirroc Lofton poznat kao Jake Sisko, J. G. Hertzler poznat kao Martok, Chase Masterson poznata kao Leeta, iz Deep Space 9 i Gary Graham poznat kao Soval iz Enterprisea. Miniserija je predstavljena kao "40. godišnji dar" od Star Trek glumaca, za njihove obožavatelje. 2008 godine je pobijedila na "Best Web Production" natjecanju koje je organizirao SyFy Portal. Žanr: znanstvena fantastika IMDb Wikipedia Službena stranica Prijevodi |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |