| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Sorority House Massacre II aka Jim Wynorski's House of Babes (1990) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Sorority House Massacre II aka Jim Wynorski's House of Babes (1990)Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2016 u 23:30 |
|
Sorority House Massacre II aka Jim Wynorski's House of Babes (1990) ![]() Žanr: Komedija, Horor, Triler Trajanje: 77 min Država: Amerika Jezik: Engleski Režija: Jim Wynorski (as Arch Stanton) Scenario: Mark Thomas McGee, J.B. Rogers Uloge: Gail Harris ... Linda (as Robyn Harris) Melissa Moore ... Jessica Stacia Zhivago ... Kimberly Barbii ... Suzanne (as Michelle Verran) Dana Bentley ... Janey Jürgen Baum ... Lt. Block Pet studentica kupuje staru kuću Hokstedterovih za svoje sestrinstvo. Dobile su je jeftino zbog krvavih događaja koji su se dogodili u njoj pre pet godina. Ostaju u njoj preko noći kako bi ujutro dočekale špeditere. Jeza počinje kada čudni komšija Orville Ketchum počne da njuška uokolo, a pravi problemi nakon tuširanja i pokušaja komunikacije sa duhom Hokstedtera pomoću Ouija ploče... Prevod uradio BaglyasPeter Ažurirao bojan969 - 03.Srpanj/Jul.2016 u 20:33 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2016 u 22:48 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |