| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Song for Marion Aka Unfinished Song (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Song for Marion Aka Unfinished Song (2012)Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2013 u 15:04 |
|
Song for Marion (2012) * Unfinished Song * ![]() IMDb Režija: Paul Andrew Williams Scenarij: Paul Andrew Williams Žanr: Komedija, Drama, Muzički, Romansa Jezik: Engleski Država: Velika Britanija, Njemačka Trajanje: 93 min Terence Stamp ... Arthur Vanessa Redgrave ... Marion Gemma Arterton ... Elizabeth Barry Martin ... Timothy Taru Devani ... Sujantha Anne Reid ... Brenda Elizabeth Counsell ... Cheryl Ram John Holder ... Charlie Denise Rubens ... Marge Arthur Nightingale ... Terry Jumayn Hunter ... Steven Christopher Eccleston ... James Orla Hill ... Jennifer Bill Thomas ... Bill Willie Jonah ... Robert Artur je džangrizavi penzioner, koga njegova voljena žena nagovara da se pridruži nekonvencionalnom lokalnom horu, koj, između ostalog, izvodi i pesme "Motörhead", "Chaka Khan" i "Salt-n-Pepa". Artur baš ne može da shvati zašto Merion dobrovoljno provodi vreme i troši energiju na takav način. Ali, njena ljubav za pevanjem ne prestaje, uprkos ozbiljnoj bolesti. Mlada dirigentkinja Elizabet vidi u stracima nešto specijalno i nastoji da ih angažuje uprkos "otežavajućim okolnostima". Preko nje, Artur otkriva kako da ponovo uživa u životu. Prevod je uradio zorduki TITL izvor:inter.okr. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |