| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Shiva Aka 7 Days (2008) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Shiva Aka 7 Days (2008)Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2015 u 21:32 |
|
7 Days (2008) "Shiva" (originalni naslov) ![]() Žanr: Drama, Rat Trajanje: 103 min Država: Izrael, Francuska Jezik: Francuski, Arapski, Hebrejski Režija i scenario: Ronit Elkabetz, Shlomi Elkabetz Uloge: Ronit Elkabetz ... Vivianne Moshe Ivgy ... Haim Ohayon Yaël Abecassis ... Lili Ohayon Albert Iluz ... Meir Ohayon (as Albert Illouz) Hana Laszlo ... Ita Ohayon (as Hana Laslo) Kada jedan od braće umre, cela porodica se okuplja na Šivu. Velika porodica sa mnogo problema i međusobnih sukoba. U judaizmu Šiva (sedam) je sedmodnevni period žalosti nakon sahrane, tokom kojeg ožalošćeni moraju da poštuju striktna pravila i ne smeju da napuštaju dom pokojnika. Ovaj film, kao intimni portret grupe ožalošćenih, upoznaje publiku sa posebnom vrstom ponašanja koja se manifestuje kroz stroga religijska pravila. Kao rezultat toga život porodice primorane da bude na okupu pretvara se u konflikt ispunjen gorčinom i pakošću koji nadvladavaju tugu i zajedništvo. vesti-online Prevod uradio kvrle Ažurirao bojan969 - 05.Listopad/Oct.2015 u 21:09 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2015 u 21:16 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |