| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Shark Night 3D (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Bobi with boobs Pridružen: 31.Listopad/Oct.2010 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 6051 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Shark Night 3D (2011)Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2011 u 04:19 |
|
Shark Night 3D (2011)
http://www.imdb.com/title/tt1633356/ triler horror SAD, 2011 Režija: David R. Ellis Scenarij: Will Hayes, Jesse Studenberg Uloge: Sara Paxton, Dustin Milligan, Alyssa Diaz, Katharine McPhee Sadrzaj: Na valu “Piranhe”, u kina stiže “Shark Night 3D”. “Vaši najgori strahovi izlaze na površinu”, upozorava nas foršpan 30 milijuna dolara vrijedne zubate hororske akcije u produkciji producenata “Hostela” i “Teksaškog masakra motornom pilom”.Imamo “ultimativni ljetni odmor” na savršenom rajskom jezeru napučenom smrtonosnim vodenim kreaturama u potrazi za sočnim mladim mesom. Mladi dolaze na jezero u potrazi za seksom i pićem, a za krvoproliće će se pobrinuti morski psi. Zajedno s prijateljima s faksa, Sara (Sara Paxton) stiže brodom u obiteljsku kuću na jezeru. Ubrzo se društvo skida u kupaće kostime kako bi za vikend uživali u suncu, kupanju i skijanju na vodi. Čim jedan od njih, tamnoputi Malik (Sinqua Walls), teško strada, zabava naglo prestaje i počinje goli opstanak, jer ekipa otkriva da ispod površine jezera vrebaju morski psi spremni da ih pojedu žive... Horor bivšeg kaskadera a sada redatelja Davida R. Ellisa, već je viđena priča o pomahnitalim životinjima i njihovim naivnim žrtvama. Vikend u kući na jezeru u zaljevu Louisiane pretvara se u noćnu moru za sedmero prijatelja na godišnjem odmoru kad ih napadne posebna vrsta slatkovodnog morskog psa. Izvor: mojtv.hr |
|
|
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2011 u 17:44 |
|
prevod najavio bobiska |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2011 u 17:17 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
marko99119
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 12.Listopad/Oct.2011 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 550 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2011 u 02:58 |
|
Jedino šta valja u cijelom filmu je http://www.imdb.com/name/nm1897713/
Ažurirao marko99119 - 11.Studeni/Nov.2011 u 03:00 |
|
![]() |
|
Nastasja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 30.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Venera Status: Offline Points: 4687 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2011 u 13:19 |
|
Ima jedna dobra scena, a sve ostalo nije vredno spomena
|
|
![]() |
|
ROCCAFORTE, BELGRADO
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2017 u 17:35 |
|
jos jedan od brojnih prezvakanih tema,morski pas mars,venera ,kada umivaonik..jezero ANIMACIJU ZA OVAJ FILM SU RADILI MOMCI IZ SRBIJE,za svaku pohvalu..
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |