Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Subtitles
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed: Seven Psychopaths (2012)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Kalendar   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTSTVO ZA PRAVLJENJE PREVODA SUBTITLE WORKSHOP

Seven Psychopaths (2012)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Rea View Drop Down
Titlovi staff
Titlovi staff
Bobi with boobs

Status: Offline
  Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Seven Psychopaths (2012)
    Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2012 u 00:49

IMDb

Žanr: Komedija/Krimi

Scenario: Martin McDonagh (In Bruges, 2008.)

Režija: Martin McDonagh (In Bruges, 2008.)

Glavne uloge: Colin Farrell, Christopher Walken, Sam Rockwell, Woody Harrelson, Olga Kurylenko, Tom Waits

Godina proizvodnje: 2012

Zemlja porekla: Velika Britanija

Trajanje: 110 min

They Won't Take Any Shih Tzu.

Sinopsis:

Marty (Colin Farrell) je problematični pisac koji želi da završi svoj scenario "Seven Psychopaths". Billy (Sam Rockwell) je Martyjev najbolji prijatelj, glumac bez posla i sitni lopov, koji želi da pomogne Martyju po svaku cenu. Sve što mu je potrebno je malo fokusa i inspiracije. Hans (Christopher Walken) je Billyjev partner u zločinu. Religiozan čovek sa nasilnom prošlošću. Charlie (Woody Harrelson) je gangster i psihopata čijeg su psa Billy i Hans ukrali. Charlie je nepredvidiv, izuzetno nasilan i ne bi dvaput razmislio da ubije nekog ko ima bilo kakve veze sa krađom. Marty će dobiti sav fokus i inspiraciju koji su mu potrebni, samo da ostane živ da ispriča priču.

IMDB ocena: 7.9/10
Rotten Tomatoes rating: 81%

Datum svetske premijere: 7. septembar 2012. (Kanada: Toronto International Film Festival)

Trivija:
- Za ulogu Charlieja bio je angažovan Mickey Rourke, koji je došao u konflikt sa producentom pa ga je zamenio Woody Harrelson.

Nominacije:
Najbolji scenario, Najbolji sporedni glumac (Sam Rockwell), 2013 Independent Spirit Awards
Najbolji film, 2012 London Film Festival

Nagrade:
Nagrada "Midnight Madness", 2012 Toronto International Film Festival

http://www.happynovisad.com

Na vrh
Titivillus View Drop Down
Moderator
Moderator

Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2013 u 15:38
Prijevod je najavila noema. Clap

Ažurirao darije - 12.Sijecanj/Jan.2013 u 12:21
Dok ne probam lava, za mene je janje kralj životinja.
Na vrh
silent_passenger View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2013 u 00:04
Glumi Christopher Walken?

Za mene je to dovoljna preporuka...
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Na vrh
 Odgovori Odgovori

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.56a
Copyright ©2001-2009 Web Wiz

Stranica je generirana u 0,094 sekundi.