| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Sekai No Chushin De, Ai O Sakebu Aka Crying Out Love In The Center Of The World (2004) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Sekai No Chushin De, Ai O Sakebu Aka Crying Out Love In The Center Of The World (2004)Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2014 u 15:45 |
|
Sekai No Chushin De, Ai O Sakebu (2004) * Crying Out Love In The Center Of The World * ![]() IMDb Režija: Isao Yukisada Scenarij: Yûji Sakamoto, prema djelu Kyouichi Katayama Žanr: Drama, Romansa Jezik: Japanski, Engleski Država: Japan Trajanje: 138 min Takao Ohsawa ... Sakutaro Matsumoto Ko Shibasaki ... Ritsuko Fujimura Masami Nagasawa ... Aki Hirose Mirai Moriyama ... Sakutaro Matsumoto (High School) Tsutomu Yamazaki ... Shigezou Matsumoto Kankurô Kudô ... Ryunosuke Ooki Kanji Tsuda ... Johnny Issei Takahashi ... Ryunosuke (high school student) Rio Kanno ... Ritsuko (girl) Tetta Sugimoto ... Aki's Father Film je snimljen prema romanu 'Socrates in Love' objavljenom 2001 g. japanskog pisca Kyouichija Katayame. Priča o dvoje tinejdžera koji odrastaju u malom primorskom mjestu sredinom 80-ih godina prošlog vijeka te se između njih stvara jedna posebna veza u kojoj razmjenjuju svoje tajne i misli putem audio snimaka. Deset godina kasnije mladić otkrije posljednji snimak svoje drage, čije riječi izazovu niz flashbackova koji prikažu radostan početak i tragičan kraj njihove veze. Ekranizacije romana 'Socrates in Love': 2004 g. je objavljen strip (manga) 2005 g. u Južnoj Koreji snimljen je film 'My Girl and I'. 2004.g.u Japanu je snimljena radio drama 2005 g. u Japanu je snimljen musical. 2004. g. u Japanu je snimljena tv serija od 11 epizoda. NAGRADE: Film je dobitnik 10 nagrada i 7 nominacija Prevod je uradio PinkFloyd62 TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |