| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Schmitke (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Schmitke (2014)Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2016 u 20:39 |
|
Schmitke (2014) ![]() Režija: Stepan Altrichter Scenarij: Tomás Koncinský, Jan Fusek Žanr: Komedija, Misterij Jezik: Češki, Njemački Država: Njemačka, Češka Republika Trajanje: 94 min Peter Kurth ... Julius Schmitke Johann Jürgens ... Thomas Gruber Helena Dvoráková ... Julie Jakub Zácek ... Mayor Potuzák Petr Vrsek ... Kryspín Lana Cooper ... Anne Schmitke Stephan Grossmann ... Boss Stariji inženjer Julius Schmitke svoj usamljeničk život ispunjava montonoim poslom, pričljivim prijateljem i povremenim neobičnim zovom šume. Schmitke dobije zadatak da popravi staru vjetrenjaču koju je on projektirao i koja se uvijek kvari, no nije oduševljen što mora ići na češku stranu gora. Nema puno povjerenja u tamošnje ljude, ne sviđa mu se gusta šuma ni oronuli rudnici, a kada u noći njegov prijatelj tajanstveno nestane, mora otići u šumu prekrivenu maglom. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |