| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Save the Date (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Save the Date (2012)Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2013 u 22:55 |
|
Save the Date (2012) ![]() IMDb Režija: Michael Mohan Scenarij: Michael Mohan, Jeffrey Brown Žanr: Komedija, Romansa Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 97 min Lizzy Caplan ... Sarah Alison Brie ... Beth Martin Starr ... Andrew Geoffrey Arend ... Kevin Mark Webber ... Jonathan Melonie Diaz ... Isabelle Timothy Busfield ... Benjie Gigi Bermingham ... Mom Grant Harvey ... Trevor Devin Barry ... Soul Patch Jacob Womack ... Jonathan's Friend Ray Conchado ... Steppenwolf Sestre Sarah i Beth su zadovoljni sa svojim dečkima, Andrewom Bethinim zaručnikom, i Sarinim momkom Kevinom, sve dok Kevin ne zaprosi Saru usred konceta. U strahu da je Kevin previše nametljiv i da će izgubiti svoju neovisnost, Sarah se upusti u romasu sa Johnatanom koju Beth neodobrava. N A G R A D E: 2012: Sundance Film Festival Michael Mohan, nominacija nagrade velike žirije Prevod je najavio zeroroberto |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2013 u 22:39 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
zeroberto
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2013 u 07:00 |
|
Nema na čemu.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |