| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Sarancha Aka Locust (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Sarancha Aka Locust (2014)Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2015 u 23:32 |
|
Sarancha Aka Locust (2014) ![]() Režija: Egor Baranov Scenarij: Oleg Malovichko Žanr: Krimi, Drama, Triler Jezik: Ruski Država: Rusija Trajanje: 124 min / 118 min Anastasiya Akatova ... Yana Paulina Andreeva ... Lera Evgeniya Dmitrieva Pyotr Fyodorov ... Artyom Beso Gataev ... Ruslan Aleksey Gorbunov Sergey Pavlov ... Ofisnyy sotrudnik Maksim Pinsker ... Valentin Cheremin, otets Leri Među njima nije bilo ničega zajedničkog. Ona je bila razmažena jedinica iz Moskve, čiju su budućnost odredili roditelji, a on dečko iz provincije, bez planova i budućnosti. Ali banalna letnja romansa stvorila je ljubav i strast koja će predodrediti njihove živote... Film je premijerno prikazan 5.11.2015. Prevod je najavio i tekst za temu napisao: carnojevic |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2015 u 20:49 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |