| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Safe Men (1998) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Safe Men (1998)Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2015 u 23:53 |
|
Safe Men (1998) ![]() Žanr: Komedija, Krimi Trajanje: 88 min Država: Amerika Jezik: Engleski Režija i scenario: John Hamburg Uloge: Sam Rockwell ... Sam Steve Zahn ... Eddie Michael Lerner ... Big Fat Bernie Gayle Paul Giamatti ... Veal Chop Michael Schmidt ... Bernie Jr. Dugometražni debi redatelja i scenarista Johna Hamburga ("I Love You Man") urnebesna je komedija zamijene identiteta u kojoj se dva najbolja prijatelja upletu u prljavu mafijašku igru. Dvojica prijatelja Sam i Eddy, koji ne baš uspješno grade pjevačku karijeru nastupajući po staračkim domovima u pogrešnom trenutku odlaze na piće u pogrešan lokal, gdje ih je lokalni mafijaš zamjenjuje sa najboljim obijačima sefova u gradu! Nesuđeni pjevači protiv svoje volje kreću se bave kriminalom, na zavist pravih kriminalaca! Stvari će se dodatno zakomplicirati kada se Sam zaljublji u kći mafijaša čiji su sef pokušali obiti... izvor: mojtv Prevod uradio wizardmtk |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |