| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
S Novym Godom, Mamy! (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: S Novym Godom, Mamy! (2012)Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2013 u 16:48 |
|
S Novym Godom, Mamy! (2012) * Happy New Year, Mommies! * ![]() IMDb Režija: Artyom Aksyonenko, Sarik Andreasyan Scenarij:Leonid Margolin, Sarik Andreasyan Žanr: Komedija Jezik: Ruski Država: Rusija Trajanje: 90 min Karen Badalov Anna Banshchikova Elizaveta Boyarskaya Luiza-Gabriela Brovina Alain Delon Agnia Ditkovskite Film 'S Novym godom, mamy!' je nastavak filma Mamy (2012) Mama je za nas najdraža osoba na planeti, međutim kako odrastamo sve se više distanciramo od nje. Glavni junaci ovog filma su različiti, svako ima svoj život, ali bez obzira na sve ujedinjeni su kad se radi o ljubavi prema majci. Pet nepovezanih priča, pet junaka bore se sa svojim svakodnevnim problemima i ulažu napor da čestitaju Novu Godinu svojim majkama. Prevod je uradio tplc TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |