| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Reisen Til Julestjernen Aka Journey To The Christmas Star (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Reisen Til Julestjernen Aka Journey To The Christmas Star (2012)Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2013 u 17:27 |
|
Reisen Til Julestjernen (2012) * Journey To The Christmas Star * ![]() IMDb Režija: Nils Gaup Scenarij: Kamilla Krogsveen Žanr: Avantura, Obiteljski, Fantazija Jezik: Norveški Država: Norveška Trajanje: 80 min Vilde Zeiner ... Sonja Anders Baasmo Christiansen ... Kongen Agnes Kittelsen ... Heksa Stig Werner Moe ... Greven Eilif Hellum Noraker ... Mose Kristin Zachariassen ... Mose's Mor Andreas Cappelen ... Mose's Far Knut Walle ... Julenissen Sofie Asplin ... Heksas datter Jakob Oftebro ... Ole Evy Kasseth Rosten ... Petrine Jarl E. Goli ... Strjernetyderen Brit Elisabeth Haagensli ... Rovermor Vera Rudi ... Roverjente Bježeći pred lopovima, 14-godišnja Sonja sakrije se u kraljevski zamak u kojem sazna tužnu priču o kraljevoj kćerci koja je nestala u začaranoj šumi dok je tražila Božićnu zvijezdu. Sonja odluči krenuti u potragu za malom princezom, svjesna da vremena ima samo do slijedećeg Božića, ali ne zna da se zla vještica želi domoći prijestolja. Hoće li Sonja uspijeti pobjediti vješticu i uz pomoć vilenjaka vratiti mir u kraljevstvo? NAGRADE: 2013: Amanda Awards, Norway Nils Gaup, nominacija za najbolji dječiji film Lars Erik Hansen, Torgeir Busch, nominacija za najbolje vizualne efekte TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |