| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Red White & Blue Aka Red, White and Blue (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Red White & Blue Aka Red, White and Blue (2010)Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2011 u 03:04 |
|
Red White & Blue (2010)
http://www.imdb.com/title/tt1465505/
Režija: Simon Rumley
Priča prati smirenu Ericu koja je bez emocija
|
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
NEX
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Teniser Pridružen: 12.Veljaca/Feb.2010 Lokacija: Čačak Status: Offline Points: 1525 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Svibanj/May.2012 u 22:24 |
|
Red White & Blue Aka Red, White and Blue / Crveno, Belo i Plavo (2010)
IMDb Žanr: Drama, Horror, Mystery Režiser: Simon Rumley Glavne uloge: Amanda Fuller, Marc Senter i Jon Michael Davis Opis filma: Reditelj i scenarista, Sajmon Ramli nam ovde predstavlja jednu tešku i mračnu dramu koja se centrira oko tri lika, koja u trećem činu prerasta u izuzetno efektan i brutalan osvetnički triler. U centru zbivanja, kao ključni faktor ove priče, imamo devojku po imenu Erika, koja je prazna duša, bez nekih posebnih interesovanja i ambicija, i znatno niskog morala. Kao drugog bitnijeg aktera u ovom filmu imamo Nejta, ratnog veterana, koji formira prijateljstvo sa svojom pomenutom komšinicom, i kao trećeg bitnijeg lika, imamo Frenkija, garažnog i nezrelog muzičara, čije ambicije su fokusirane na tome da postane zvezda. Ono što je zaista zabavno i kvalitetno u filmu jeste to kako on kombinuje ove likove, i pomoću kakvog spleta okolnosti će ih dovesti u situaciju koja će imati velike bitnosti na njihov egzistencionalni status, tako da zaista ne bi bilo fer da vam dalje otkrivam detalje zapleta. Prevod Ažurirao NEX - 31.Svibanj/May.2012 u 08:43 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |