| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Raaz: The Mystery Continues (2009) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Raaz: The Mystery Continues (2009)Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2014 u 18:52 |
|
Raaz: The Mystery Continues (2009) ![]() IMDb Režija: Mohit Suri Scenarij: Mohit Suri, Kumaar Žanr: Drama, Horor, Misterij, Triler Jezik: Hindi Država: Indija Trajanje: 151 min Kangana Ranaut ... Nandita Chopra Adhyayan Suman ... Yash Dayal Emraan Hashmi ... Prithvi Singh Vicky Ahuja Khushboo Grewal ... Karen J. Brandon Hill ... David Cooper Khusboo ... Karen Dinesh Lamba ... Inspector Amin Atrakrivna devojka ima mladića koji vodi emisiju "Sujeverje" u kojoj pokušava dokumentovano da ospori postojanje duhova, utvara, pa i samog Boga. Stvari izmiču kontroli kada ona otkrije da je progoni misteriozni čovek i da joj je telo puno rana. Završava u bolnici osumnjičena da je pokušala samoubistvo zbog trudnoće. Posle oporavka upoznaje progonitelja i sprijateljuje se sa njim i kreće na put da bi razrešila misteriju. Prevod je uradio: TBero TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |