Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Prince of Persia: The Sands of Time (2010)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Prince of Persia: The Sands of Time (2010)

Prince of Persia: The Sands of Time

Prince of Persia: The Sands of Time (2010)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Princ Perzije: Pijesak vremena

Godina:

2010

Žanr:

akcija, ljubavni, fantazija, avantura

Trajanje:

116 min

Režija:

Mike Newell

Scenarij:

Carlo Bernard
, Jordan Mechner
, Boaz Yakin
, Doug Miro

Glavne uloge:

Alfred Molina
  >  Sheik Amar
Ben Kingsley
  >  Nizam
Richard Coyle
  >  Tus
Thomas DuPont
  >  Hassansin Whip Man
Jake Gyllenhaal
  >  Dastan
Claudio Pacifico
  >  Hassansin Porcupine
Ronald Pickup
  >  King Sharaman
Steve Toussaint
  >  Seso
Massimiliano Ubaldi
  >  Hassansin Long Razor
Domonkos Pardanyi
  >  Hassansin Double-Bladed Halberd
Gísli Örn Garðarsson
  >  Hassansin Leader
Toby Kebbell
  >  Garsiv
Dave Pope
  >  Hassansin Giant Scimitar
Reece Ritchie
  >  Bis
Gemma Arterton
  >  Tamina

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Prince of Persia: The Sands of Time (2010)
    Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2010 u 15:01
Prince of Persia: The Sands of Time

IMDb

Official Site

Relaese Date: 28 May 2010
Genre: Action/Adventure/Fantasy

Director: Mike Newell
Writers: Boaz Yakin, Doug Miro & Carlo Bernard

Cast: Jake Gyllenhaal, Gemma Arterton, Ben Kingsley, Alfred Molina

Akcijska avantura Prince of Persia: The Sands of Time rađena je prema trećem dijelu istoimene kompjuterske igrice iz 2003. godine. Redatelj filma je Mike Newell (Harry Potter and the Goblet of Fire, Donnie Brasco, Four Weddings and a Funeral, Mona Lisa Smile), a producent je Jerry Bruckheimer (Pirates of the Carribean, Armageddon, Black Hawk Down, National Treasure, Pearl Harbour, Con Air).

Priča filma smještena je u Perziju u šesto stoljeće i govori o bodežu nazvanom Pijesak vremena, legendarnom daru bogova koji svakome tko ga posjeduje omogućava neograničenu moć. Tog bodeža se domogne zli plemić Nizam (Ben Kingsley) i pomoću njega želi kontrolirati vrijeme i porobiti cijelo čovječanstvo.

Jedini koji ga u tome može spriječiti je Dastan (Jake Gyllenhaal). Dastan je nekada bio dijete s ulice, ali ga je šeik Amar (Alfred Molina), nakon što je Dastan pokazao izuzetnu hrabrost u borbi, usvojio i proglasio za princa da bi spriječio da mu se sinovi bore za prijestolje. Uz pomoć odvažne princeze Tamine (Gemma Arterton) Dastan će dati sve od sebe da vrati Pijesak vremena i spriječi Nizama u njegovom naumu da pokori svijet.

Iako je film zasnovan na trećem dijelu igrice, uključeni su i neki elementi iz prva dva nastavka, a postoje i određene razlike između filma i igrice (npr., ime glavnog junaka i priča o njegovom porijeklu). Budžet filma, snimanog u Maroku i Londonu, bio je 150 milijuna dolara.

Ažurirao Titivillus - 25.Ožujak/Mar.2010 u 15:45
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2010 u 15:27
Imena redatelja odaju da nije ofrlje napravljen film i po traileru mi se čini kao odlično ostvarenje, i još volim takve "fantasy/adventure" filmove, pa jedva čekam da ga vidim...

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2010 u 01:13
Ajmo jednu lepu sliku u susret filmu...

inlove

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2010 u 01:17
^^mmmmmmmm, kako bi S rekao... LOLLOL

Dobra slika, nema šta, šefe...

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2010 u 01:21
Za moje drugare samo najbolje. Smile
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2010 u 16:37

odlican film, prava ljetna razbibriga, vuce malo na pirate s kariba, a princ na Sparrowa =)

mislim da cu ponovno odigrat sve igre :P

Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2010 u 17:46
Ma super je film.
A Gemma je baš slatka.. inlove

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2010 u 23:22
Pošto je Senti rekao da je film letnja razbibriga, sačekala sam prvi dan leta da ga odgledam LOLLOLLOL

Film je ok. Meni lično ništa spektakularno- valjda sam se već nagledala ovakvih priča i filmova- ali u svakom slučaju lepo utrošenih 2h ove prve letnje, kišneLOL, večeri.

Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
jafforidza View Drop Down
Moderator
Moderator
YT insider

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jafforidza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2010 u 04:23
Solidan film i malo veća ocena od mene, ali razlog leži u tome što sam ljubitelj Prince of Persia serijala igara, čak šta više to mi je bila jedna od prvih igara na PC-ju početkom 90-tih godina. Film mi je baš legao. Jednostavno volim akciono-avanturističke filmove sa primesama naučne fantastike. Odličan Alfred Molina.

Evo i igre koju sam spomenuo. Eh to su bili dani...

Ažurirao jafforidza - 17.Kolovoz/Aug.2010 u 04:29
I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
Na vrh
HeadBurn3r. View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HeadBurn3r. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2010 u 22:21
Čekam ga u bluerayu, a ne mogu da dočekam da ga gledam. Zna li se kad će blueray od prilike?Ouch
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2010 u 22:28
Na službenoj stranici piše:

Citiraj Available on Blu-ray,
DVD and movie download

SEPTEMBER 14th

Znači, još samo 3 tjedna. Izdržat ćeš. Smile
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HeadBurn3r. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2010 u 00:04
Nadam se.Smile Hvala na infu.
Već sam na amazonu video da piše da će izaći 14. Septembra, ali im nisam verovao jer su za Clash of the Titans omanuli. Oficijalna stranica ne bi trebalo da laže. Smile
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HeadBurn3r. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 16:41
Izašao Blueray. Big smile
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2010 u 18:33
Poslije Tekkena ovaj film mi je došao kao melem na ranu. Nije ni "Prince of Persia" nešto spektakularno, ali barem se nisam naživcirao gledajući ga.

Ponovit ću samo ono već rečeno - prava ljetna razbibriga. Uspavljujući pustinjski pejzaži, odlični specijalni efekti i solidna kemija između mladih i starih/iskusnih glumačkih zvijezda sasvim su dovoljni za dva bezbrižno provedena sata.

Čak mi je simpatično i to kako su scenaristi filmu pokušali dati aktualnu političku notu [Perzijanci (Amerikanci), pod izlikom da protivnik ima opasno i moćno oružje, napadaju Alamut (Irak) da bi došli u posjed bodeža (nafte)].

Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

A Gemma je baš slatka.. inlove
Potpisujem. Embarrassed

6,5/10

P.S. Jeste li primijetili kako u holivudskim hitovima čija je radnja smještena u stari vijek svi likovi govore engleski britanskim naglaskom?
Na primjer, "Gladiator", "Troy", "Alexander" i sada "Princ of Persia: The Sands of Time". LOL
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2010 u 19:11
Originalno postovano od strane Titivillus Titivillus piše:

P.S. Jeste li primijetili kako u holivudskim hitovima čija je radnja smještena u stari vijek svi likovi govore engleski britanskim naglaskom?
Na primjer, "Gladiator", "Troy", "Alexander" i sada "Princ of Persia: The Sands of Time". LOL

eeeeeee moguce da mi je to smetalo kod "The last airbender"...
pravi seljacki americki naglasak

Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2010 u 19:43
Moderni prikaz kako upropastiti reputaciju i tematiku odlične igrice koju sam prvi put igrao na Amigi 500+ ...

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HeadBurn3r. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2010 u 16:52
Film je stvarno što kažete "prava letnja razbibriga", gledanje u HD-u je uživanje.

Gemma Arterton je stvarno lepotica.
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2010 u 18:31
Originalno postovano od strane HeadBurn3r. HeadBurn3r. piše:

Film je stvarno što kažete "prava letnja razbibriga", gledanje u HD-u je uživanje.

Gemma Arterton je stvarno lepotica.

Slažem se, ma odličan film.
Nisam više od ovoga niti mogao očekivati, zadovoljan u svim segmentima, i pričom i glumom i kako je sve to odlično snimljeno.
Možda su malo pretjerali s nekim sitnicama koje odskaču od realnosti, ali jako dobro. Clap
Ocjena 8.5/10.
Na vrh
nightwisher View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nightwisher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2017 u 21:21
Film odlican kao i glumci u njemu
Na vrh
adihan View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj adihan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2017 u 21:12
Moram priznati da sam očekivao dosta više s obzirom da sam veliki fan igrice,i vjerujem da bih me više očarao,ali da ga vrijedi pogledati,vrijedi,mislim da će se više svidjeti onima koji nisu igrali igricu,i za mene lično mislim da je glavni glumac mogao biti neko drugi,nekako ga ne vidim u ovoj ulozi avanturiste,ali dobra '8'
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.