| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Prince of Persia: The Sands of Time (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Titivillus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Prince of Persia: The Sands of Time (2010)Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2010 u 15:01 |
|
Prince of Persia: The Sands of Time
IMDb Official Site Relaese Date: 28 May 2010 Genre: Action/Adventure/Fantasy Director: Mike Newell Writers: Boaz Yakin, Doug Miro & Carlo Bernard Cast: Jake Gyllenhaal, Gemma Arterton, Ben Kingsley, Alfred Molina Akcijska avantura Prince of Persia: The Sands of Time rađena je prema trećem dijelu istoimene kompjuterske igrice iz 2003. godine. Redatelj filma je Mike Newell (Harry Potter and the Goblet of Fire, Donnie Brasco, Four Weddings and a Funeral, Mona Lisa Smile), a producent je Jerry Bruckheimer (Pirates of the Carribean, Armageddon, Black Hawk Down, National Treasure, Pearl Harbour, Con Air). Priča filma smještena je u Perziju u šesto stoljeće i govori o bodežu nazvanom Pijesak vremena, legendarnom daru bogova koji svakome tko ga posjeduje omogućava neograničenu moć. Tog bodeža se domogne zli plemić Nizam (Ben Kingsley) i pomoću njega želi kontrolirati vrijeme i porobiti cijelo čovječanstvo. Jedini koji ga u tome može spriječiti je Dastan (Jake Gyllenhaal). Dastan je nekada bio dijete s ulice, ali ga je šeik Amar (Alfred Molina), nakon što je Dastan pokazao izuzetnu hrabrost u borbi, usvojio i proglasio za princa da bi spriječio da mu se sinovi bore za prijestolje. Uz pomoć odvažne princeze Tamine (Gemma Arterton) Dastan će dati sve od sebe da vrati Pijesak vremena i spriječi Nizama u njegovom naumu da pokori svijet. Iako je film zasnovan na trećem dijelu igrice, uključeni su i neki elementi iz prva dva nastavka, a postoje i određene razlike između filma i igrice (npr., ime glavnog junaka i priča o njegovom porijeklu). Budžet filma, snimanog u Maroku i Londonu, bio je 150 milijuna dolara. Ažurirao Titivillus - 25.Ožujak/Mar.2010 u 15:45 |
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2010 u 15:27 |
|
Imena redatelja odaju da nije ofrlje napravljen film i po traileru mi se čini kao odlično ostvarenje, i još volim takve "fantasy/adventure" filmove, pa jedva čekam da ga vidim...
|
|
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Svibanj/May.2010 u 01:13 |
|
Ajmo jednu lepu sliku u susret filmu...
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Svibanj/May.2010 u 01:17 |
|
^^mmmmmmmm, kako bi S rekao...
![]() ![]() Dobra slika, nema šta, šefe... |
|
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Svibanj/May.2010 u 01:21 |
|
Za moje drugare samo najbolje.
|
|
|
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Svibanj/May.2010 u 16:37 |
|
odlican film, prava ljetna razbibriga, vuce malo na pirate s kariba, a princ na Sparrowa =) mislim da cu ponovno odigrat sve igre :P |
|
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Svibanj/May.2010 u 17:46 |
|
Ma super je film.
A Gemma je baš slatka.. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2010 u 23:22 |
|
Pošto je Senti rekao da je film letnja razbibriga, sačekala sam prvi dan leta da ga odgledam
![]() ![]() ![]() Film je ok. Meni lično ništa spektakularno- valjda sam se već nagledala ovakvih priča i filmova- ali u svakom slučaju lepo utrošenih 2h ove prve letnje, kišne , večeri. |
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
jafforidza
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
YT insider Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2009 Status: Offline Points: 3249 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2010 u 04:23 |
|
Solidan film i malo veća ocena od mene, ali razlog leži u tome što sam ljubitelj Prince of Persia serijala igara, čak šta više to mi je bila jedna od prvih igara na PC-ju početkom 90-tih godina. Film mi je baš legao. Jednostavno volim akciono-avanturističke filmove sa primesama naučne fantastike. Odličan Alfred Molina.
Evo i igre koju sam spomenuo. Eh to su bili dani... Ažurirao jafforidza - 17.Kolovoz/Aug.2010 u 04:29 |
|
|
I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
|
|
![]() |
|
HeadBurn3r.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2010 u 22:21 |
|
Čekam ga u bluerayu, a ne mogu da dočekam da ga gledam. Zna li se kad će blueray od prilike?
|
|
![]() |
|
Titivillus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2010 u 22:28 |
|
Na službenoj stranici piše:
Znači, još samo 3 tjedna. Izdržat ćeš. ![]() |
|
![]() |
|
HeadBurn3r.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2010 u 00:04 |
|
Nadam se.
Hvala na infu.Već sam na amazonu video da piše da će izaći 14. Septembra, ali im nisam verovao jer su za Clash of the Titans omanuli. Oficijalna stranica ne bi trebalo da laže.
![]() |
|
![]() |
|
HeadBurn3r.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 16:41 |
|
Izašao Blueray.
|
|
![]() |
|
Titivillus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2010 u 18:33 |
|
Poslije Tekkena ovaj film mi je došao kao melem na ranu. Nije ni "Prince of Persia" nešto spektakularno, ali barem se nisam naživcirao gledajući ga.
Ponovit ću samo ono već rečeno - prava ljetna razbibriga. Uspavljujući pustinjski pejzaži, odlični specijalni efekti i solidna kemija između mladih i starih/iskusnih glumačkih zvijezda sasvim su dovoljni za dva bezbrižno provedena sata. Čak mi je simpatično i to kako su scenaristi filmu pokušali dati aktualnu političku notu [Perzijanci (Amerikanci), pod izlikom da protivnik ima opasno i moćno oružje, napadaju Alamut (Irak) da bi došli u posjed bodeža (nafte)].
![]() 6,5/10 P.S. Jeste li primijetili kako u holivudskim hitovima čija je radnja smještena u stari vijek svi likovi govore engleski britanskim naglaskom? Na primjer, "Gladiator", "Troy", "Alexander" i sada "Princ of Persia: The Sands of Time". ![]() |
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2010 u 19:11 |
eeeeeee moguce da mi je to smetalo kod "The last airbender"... |
|
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
|
![]() |
|
Kampfar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Nadri-talentovan Pridružen: 07.Lipanj/Jun.2010 Lokacija: Kruševac Status: Offline Points: 4136 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2010 u 19:43 |
|
Moderni prikaz kako upropastiti reputaciju i tematiku odlične igrice koju sam prvi put igrao na Amigi 500+ ...
|
|
![]() |
|
HeadBurn3r.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2010 u 16:52 |
|
Film je stvarno što kažete "prava letnja razbibriga", gledanje u HD-u je uživanje.
Gemma Arterton je stvarno lepotica.
|
|
![]() |
|
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2010 u 18:31 |
Slažem se, ma odličan film. Nisam više od ovoga niti mogao očekivati, zadovoljan u svim segmentima, i pričom i glumom i kako je sve to odlično snimljeno. Možda su malo pretjerali s nekim sitnicama koje odskaču od realnosti, ali jako dobro. ![]() Ocjena 8.5/10. |
|
![]() |
|
nightwisher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 23.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 9 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2017 u 21:21 |
|
Film odlican kao i glumci u njemu
|
|
![]() |
|
adihan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 11.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 6 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2017 u 21:12 |
|
Moram priznati da sam očekivao dosta više s obzirom da sam veliki fan igrice,i vjerujem da bih me više očarao,ali da ga vrijedi pogledati,vrijedi,mislim da će se više svidjeti onima koji nisu igrali igricu,i za mene lično mislim da je glavni glumac mogao biti neko drugi,nekako ga ne vidim u ovoj ulozi avanturiste,ali dobra '8'
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |