| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Povodyr aka The Guide (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
tplc
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Pridružen: 27.Svibanj/May.2010 Lokacija: Despotovac Status: Offline Points: 983 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Tema: Povodyr aka The Guide (2014)Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2016 u 21:20 |
|
Vodič Поводир Povodyr The Guide Zemlja: Ukrajina Jezik: Ukrajinski, engleski, ruski Godina: 2014 Žanr: Drama Scenario: Oles Sanjin, Aleksandar Irvanec Režija: Oles Sanjin Glavne uloge: Anton Svjatoslav Grin Stanislav Boklan Aleksandar Kobzar Džamala Irina Sanjina Sadržaj: Ukrajina tridesetih godina. Američki inženjer Majkl Šemrok zajedno sa sinom dolazi u Harkov da pomogne izgradnju socijalizma. Zaljubljuje se u umetnicu Olgu Levicku, na koju je odavno bacio oko i crveni komesar. U tragičnim okolnostima Amerikanac gine, a njegovog sina spasava od gonilaca slepi kobzar (putujući narodni pevač, pandan našim nekadašnjim guslarima). Nemajući drugih mogućnosti da preživi u tuđoj zemlji, momak postaje vodič slepog kobzara. Njihovo putovanje puno opasnosti, odvija se na fonu dramatičnih stranica ukrajinske istorije i tragičnih ljudskih sudbina. Prevod radi: tplc
|
|
|
Qui nunquam male, nunquam bene agit.
|
|
![]() |
|
tplc
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Pridružen: 27.Svibanj/May.2010 Lokacija: Despotovac Status: Offline Points: 983 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2016 u 21:14 |
|
Qui nunquam male, nunquam bene agit.
|
|
![]() |
|
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14922 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2016 u 21:24 |
|
hvala
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2016 u 00:50 |
|
tplc hvala za prevod ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |