| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Pora umierac Aka Time to Die (2007) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Pora umierac Aka Time to Die (2007)Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2014 u 01:05 |
|
Pora umierac (2007) * Time to Die * ![]() IMDb Režija: Dorota Kedzierzawska Scenarij: Dorota Kedzierzawska Žanr: Drama Jezik: Poljski Država: Poljska Trajanje: 104 min Danuta Szaflarska ... Aniela Krzysztof Globisz ... Aniela's Son Marta Waldera ... Aniela's Daughter-in-Law Patrycja Szewczyk ... Aniela's Granddaughter Agnieszka Podsiadlik ... Girl Piotr Ziarkiewicz ... Trebacz Kamil Bitau ... Dostojewski Kai Schoenhals ... Aniela's Neighbour Weronika Karwowska ... Aniela's Neighbour Priča o Anieli, staroj vlasnici oronule vile koju je nakon Drugog svjetskog rata komunistička vlast nacionalizirala, a sada, nakon mnogo godina povratila je svoje vlasništvo. Kada Aniela shvati da se njen sin ne želi useliti u tu kuću, isključena iz svijeta, u suton svog života, suočava se sa svojom sadašnjošću i prošlošću. Prevod je uradio: ivannis TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |