| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Peremirie Aka Truce (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Peremirie Aka Truce (2010)Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2014 u 13:34 |
|
Peremirie (2010) * Truce * ![]() IMDb Režija: Svetlana Proskurina Scenarij: Dmitri Sobolev Žanr: Drama Jezik: Ruski Država: Rusija Trajanje: 95 min Ivan Dobronravov ... Egor Matveyev Yuriy Itskov ... San Sanych Sergey Shnurov ... Genka Sobakin Aleksey Vertkov ... Timokha Nadezhda Tolubeeva ... Katya Poletaeva Eduard Fedashko ... Quasimodo Andrey Feskov ... Priest Anatoliy Buzmakov ... Nikolay Andrey Nikishin ... Lida's husband Mladi kamiondžija, Egor mora otići na put u bezimeni ruski gradić, čija svrha nije definirana. U dolasku osjeća napetost u zraku i uskoro sazna da je uzrok tome dugogodišnji konflikt između stanovnika i radnika u obližnjem rudniku. Ispostavi se da je Egor došao u svoj rodni kraj, jer osobe na koje nailazi su njegovi prijatelji iz djetinjstva. Svi stanovnici su na neki način povezani sa sitnim kriminalom, ali izgleda da to nikome ne smeta. Prevod je uradio: preda10 TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |