Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Percy Jackson: Sea of Monsters (2013)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Percy Jackson: Sea of Monsters (2013)

Percy Jackson: Sea of Monsters

Percy Jackson: Sea of Monsters (2013)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2013

Žanr:

obiteljski, fantazija, avantura

Trajanje:

106 min

Režija:

Thor Freudenthal

Scenarij:

Marc Guggenheim
, Rick Riordan

Glavne uloge:

Stanley Tucci
  >  Mr. D
Nathan Fillion
  >  Hermes
Anthony Head
  >  Chiron
Logan Lerman
  >  Percy Jackson
Douglas Smith
  >  Tyson
Brandon T. Jackson
  >  Grover
Alexandra Daddario
  >  Annabeth
Connor Dunn
  >  Tereus
Leven Rambin
  >  Clarisse
Jake Abel
  >  Luke
Bjorn Yearwood
  >  Young Grover
Katelyn Mager
  >  Young Thalia
Alisha Newton
  >  Young Annabeth
Paloma Kwiatkowski
  >  Thalia
Samuel Braun
  >  Young Luke

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
mega games View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mega games Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Percy Jackson: Sea of Monsters (2013)
    Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2013 u 18:26
Avanturistička fantazija "Persi Džekson: Kradljivac munje" dobija nastavak u kojem će glavnog junaka ponovo glumiti Logan Lerman. Režiser je nemački sineasta Tor Frojdntal među čijim filmovima su "Hotel za pse" i "Diary of a Wimpy Kid".

"Persi Džekson: Kradljivac munje" je filmska adaptacija romana Rika Riordana koju je 2010. snimio Kris Kolambus. Priča prati 12-godišnjeg dečaka Persija, osumnjičenog za krađu munje boga Zevsa.

Nastavak nosi naziv "More čudovišta" - po drugom romanu Riordanovog serijala "Persi Džekson i bogovi Olimpa".

Kada Talijino drvo biva misteriozno zatrovano, magična granica koja štiti Kamp polutana počinje da popušta. Persi i njegovi prijatelji imaju samo nekoliko dana da pronađu magični predmet dovoljno snažan da odbrani kamp od najezde čudovišta. Ali, da bi ga pronašli moraju zaploviti jezivim Morem čudovišta. Na tom strašnom putovanju Persi će morati da spase svog starog prijatelja Grovera i otkrije još jednu strašnu tajnu o svojoj porodici, što će ga ponovo naterati da se zapita da li je biti sin moćnog antičkog boga čast ili prokletstvo.

Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2013 u 21:19

Prevod je najavio Arbok Clap

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2013 u 18:34

Subs Bros Inc. hvala za prevodSmile

Titl mozete preuzeti OVDJE

Na vrh
cfox-sd View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cfox-sd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2017 u 14:28
Prevod dobar, film dečiji tj za decu.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.