Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Paranormal Activity 3 (2011)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Paranormal Activity 3 (2011)

Paranormal Activity 3

Paranormal Activity 3 (2011)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Paranormalno 3

Godina:

2011

Žanr:

horor

Trajanje:

83 min

Režija:

Henry Joost
, Ariel Schulman

Scenarij:

Christopher Landon
, Oren Peli

Glavne uloge:

Hallie Foote
  >  Grandma Lois
Sprague Grayden
  >  Adult Kristi
Jessica Tyler Brown
  >  Kristi
Dustin Ingram
  >  Randy Rosen
Lauren Bittner
  >  Julie
Brian Boland
  >  Daniel
Johanna Braddy
  >  Lisa
Christopher Nicholas Smith
  >  Dennis
Katie Featherston
  >  Adult Katie
Chloe Csengery
  >  Katie
Jackson Xenia Prieto
  >  Hunter
William Juan Prieto
  >  Hunter
Paitoon Cheng
  >  Ida
Eddie Medrano
  >  Party Magician
Rebecca Delgado Smith
  >  Crying Bridesmaid

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Paranormal Activity 3 (2011)
    Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2011 u 17:13
Paranormal Activity 3 (2011)

Paranormal Activity 3 (2011) - IMDb

IZVORNO IME: Paranormal Activity 3

REDATELJ: Henry Joost, Ariel Schulman

ULOGE: Katie Featherston, Sprague Grayden, Lauren Bittner

ŽANR: horor

TRAJANJE FILMA: 85 minuta

GODINA: 2011

DRŽAVA: SAD

POČETAK PRIKAZIVANJA: 27.10.2011

Najstrašniji horor svih vremena dobio je svoj treći nastavak.Očekivati možete smo jedno - da vas bude strah, još više nego prva dva puta!
 ( ROFL)

Novi nastavak horor serijala "Paranormal Activity" trebao bi u oktobru privući gledaoce u kina, pogotovo ako vam imena Katie i Krista privlače pažnju. Sam trailer počinje prilično nevino, snimano je, očekivano, amaterskim video kamerama, a vraćamo se u 1988. godinu i ubrzo sve postaje sve jezivije.

Prvi nastavak serijala pojavio se 2007. godine i s budžetom od oko 100.000 dolara zaradio gotovo 200 milijuna, a kritičari su pohvalili režisera koji je strah gledalaca izazivao igrom svjetla i sjene. Iako nije odmah stekao kultni naslov, "Paranormal Activity" 2010. godine dobija drugi nastavak u kojem režiser Oren Peli ima tek producentsku ulogu i koji se nije uspio približiti kvaliteti originala.

Nama ostaje da se strpimo još malo i uvjerimo se hoće li treći nastavak donijeti povratak korijenima ili prekinuti serijal.

Izvor:http://www.infobar.ba

Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2011 u 19:02
Današnji holivud siluje materiju dokle god je iole isplativa, tako da se ne bi čudio da bude sve do Paranormal activity 7 ili možda 10...
Na vrh
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2011 u 19:21
Pretpostavljam da ce raditi Paranormal Activity do 2020 godine,svake godine po jedan LOL
Kao i Saw ...
Što je ono najgore ovo je horor i svagde piše kao "najstrasniji film ikada" ... a meni uopce nista nije strasno tako da je u pitanju da li će se ovo gledati Oo
Zato sam se slatko nasmejala na ovu rečenicu :

Najstrašniji horor svih vremena dobio je svoj treći nastavak.Očekivati možete smo jedno - da vas bude strah, još više nego prva dva puta!

Na vrh
lancia88 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lancia88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2011 u 22:28
Pozdrav,

ja u prolazu, tragam za filmom i titlovima, pa naidjoh i na ovu poludiskusiju...mislim, poludiskusiju jer dva posta nisam siguran kako bih nazvao, ali da dodam svoje neko misljenje o filmu.

Prvi deo me fascinirao idejom, izvesnom jednostavnoscu te ideje ali i odlicnom realizacijom posle koje nisam siguran da takav film treba svrstavati u horore. Ne zbog toga sto ne mislim da nije strasan kao prethodna sagovornica, vec zbog opste prihvacene percepcije horor filma u koju se ovaj film definitivno ne uklapa. Ovakav film vuce sa sobom nesto misticno, a opet prijemcivo za izvesne poglede na takvu vrstu mistike kroz svakodnevna desavanja vecine nas. Zivimo u vreme kada na internetu mozemo videti nezamislive strahote koje covek coveku moze uciniti ali smo naviknuti na cinjenicu da ti isti ljudi setaju medju nama zapravo svaki dan.

U tom smislu sam doziveo ovaj film, njegov prvi nastavak tacnije, kao nesto sa cime mogu da ostvarim izvesnu konekciju bas u pomenutom smislu. Treci nastavak ce deranzirati moj tadasnji pogled na stvari i pomalo ga banalizovati, ali i udaljiti od mog prvobitnog poimanja filma, ali nije bitno.

Drugi nastavak sam sa zadovoljstvom odgledao, toliko predan toj ideji, da sam zaboravio da skinem neku rezolucijski ozbiljniju verziju od pukog Divx-a, ali sta je tu je, u mojoj kolekciji trenutno su oba nastavka u BR varijanti, greska ispravljena :)
Stavise, za film u kome su kljucne scene snimane u polutami, od presudnog je znacaja da film ne bude kompresovan u kodecima koji ne poznaju normalnu crnu boju...

OK, zadovoljan skoro u potpunosti povezanoscu dva nastavka, iako pomalo iritiran neskladom izmedju scena u traileru i samom filmu. U svakom slucaju, ojacao sam svoj prethodni utisak o sjajno utrosenih 3 do 4 puta po devedesetak minuta...po nastavku, naravno :)

E, treci deo sa dva razlicita oficijelna trailera zaista i kod mene budi iscekivanje, iako ne bas tako euforicno kao u mojoj okolini. Traileri se medjusobno razlikuju i meni ne pada napamet da ce i u trecem nastavku ponovo doci do nesklada izmedju trailera i filma. Kakav crni nesklad, ustvari nicega nije ni bilo u filmu. Sokantno iskustvo kome ni sada ne shvatam upotrebnu vrednost. 

Konacno, dodje i premijera treceg dela. 
Ima li razocarenja?
Suma sumarum - ne.
Zasto nema razocarenja...e to ne znam da objasnim. Dosta je preduslova za to, ali ja zaista nisam razocaran, dovoljno da i dalje pretrazujem net u nadi da cu skinuti konacno dobru verziju, pa makar i u 480p, a da pritom ne bude bioskopski snimak, jer treci nastavak je zivotno zavistan od audio komponente ;)

Ne, ne mogu da se slozim sa prethodnom sagovornicom gotovo ni sa jednim slovom, ali ne mislim da mozda iskreno ona to ne dozivljava bas kako je napisala. Ipak, moj dozivljaj filma je dovoljno drugaciji da je meni taj komentar gotovo izazvao osmeh, jer ja sam sasvim drugacije sve doziveo. 
Istina, sve sto se forsira tako brzo smrdi na full komercijalu iako je filmska industrija toliko napredovala da projekti poput Gospodara prstenova deluju vise kao pravilo a ne kao izuzetak (sjajan primer kulminacije kvaliteta u trecem nastavku a da pritom ne bude zamerki na prethodne delove), i to je spaslo, po meni, stvar i u Paranormalu sa sufiksom 3.

Odlican film, ali ponavljam, u onom medjurangu kako sam ga ja za sebe klasifikovao. Nije svaki film koga se plasimo horor, i zaista moze da mu pogresna klasifikacija unisti dozivljaj kod gledaoca. Ima gresaka, ali mislim da su neizbezne. HiRes tehnika snimanja iz 1988.godine je prakticno nemoguca ali je tako moralo biti ako hocemo da gledamo tehnicki na savremenom nivou film. Cak i poluobjasnjenje kroz to da domacin kuce ima studio jer profi snima svadbe pa su te kamere bile napredne profesionalne, nategnuto je, posebno za nekoga ko je bio savremenik te tehnike i dobro se razumeo u nju, kao uostalom i sada.Ipak, mislim da je moralo tako.

Objasnjenje Aktivnosti je pomalo prozaicno, inklinira ka kliseui mislim da sam bas u toj sferi ocekivao vise. Dzaba sto se u filmu ne pojavljuju scene iz trailera, kada je u traileru doveden, samo u drugoj ulozi, isti glumac iz prvog dela...

I tako, ima zamerki jos, ali kako rekoh, iz nekog nepoznatnog razloga meni svi ti razlozi nisu uspeli da pokvare dozivljaj. Ukoliko se najavi cetvrti nastavak, odgledacu ga iako, priznajem, sa znacajnom skepsom. Slutim u kom bi pravcu mogla da krene prica, ali videcemo hoce li toga uopste biti. Za sada je film od mene preporuka za sve kojima su se svideli prethodni nastavci, kao i ceo serijal za one koji ih nisu ni gledali. Kome se nisu dopali prethodnici, trojka zaista nece doneti nista sto bi to moglo da popravi, pa verujem da je bolje na neki drugi nacin ubiti vreme.
lancia88.blogspot.com
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2011 u 22:10

prevod uradio migluhak, hvala Smile

Titl mozete preuzeti OVDJE

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2011 u 22:43
Originalno postovano od strane Rea Rea piše:

Što je ono najgore ovo je horor i svagde piše kao "najstrasniji film ikada" ... a meni uopce nista nije strasno tako da je u pitanju da li će se ovo gledati Oo
Zato sam se slatko nasmejala na ovu rečenicu :

ja sma samo gledao prvi nastavak, i ukakio sam se.

Od svih koje sam gledao jedino ovaj, kao i američki Krug 1.

Naravno, ukusi su različiti.
Na vrh
lancia88 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lancia88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2011 u 09:30
Pozdrav,

ma pusti razlicitost ukusa, vec skini kval;itetnu verziju dvojke, pa odgledaj sa uzivanjem i onda razmisljaj kad si spreman za trojku :)

...do tada ce se mozda i pojaviti nesto ozbiljnije od TS/Cam/itd verzija bioskopskog snimka :(

Ažurirao lancia88 - 14.Prosinac/Dec.2011 u 09:30
lancia88.blogspot.com
Na vrh
lancia88 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lancia88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2011 u 23:53
Pozdrav,

cekajuci neku normalnu verziju umesto do sada ponudjenih bioskopskih, nacekah se, ali sam u medjuvremenu uzeo da malko prevodim sa engleskog na srpski i konacno zavrsio prevod a da pritom nisam docekao nista bolje od bioskopskog snimka. Vidim da je uplodovan u medjuvremenu i neki titl na hrvatskom jeziku, skinuo sam ga i pogledao, slicno smo prevodili ali ovo i jeste relativno lagano stivo za prevodjenje. Imao sam jednu nedomicu, a vidim da je i autor prevoda na hrvatski zapeo na istom mestu, pa smo obojica preveli bukvalno jednu, najverovatnije, frazu kojoj nismo nasli ekvivalent u domacim jezicima. Mislim da nije strasno i da ne narusava dozivljaj gledanja filma, posebno ne uz onakvu ocajnu sliku u TS verziji.
lancia88.blogspot.com
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.