| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Optimisticheskaya Tragediya Aka Optimistic Tragedy (1963) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Optimisticheskaya Tragediya Aka Optimistic Tragedy (1963)Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2013 u 18:58 |
|
Optimisticheskaya tragediya (1963) * Optimistic Tragedy * ![]() IMDb Režija: Samson Samsonov Scenarij: Samson Samsonov, Sofiya Vishnevetskaya Žanr: Drama, Istorijski, Ratni Jezik: Ruski Država: Sovjetski Savez Trajanje: 120 min Margarita Volodina ... Commissar Boris Andreyev ... Vozhak Vyacheslav Tikhonov ... Aleksey Vsevolod Sanayev ... Sipliy Orko Byerninen ... Vainonen Vsevolod Safonov ... Bering Ivan Zhevago ... Boatswain Daniil Netrebin ... Pock-Marked / Ryaboy Grigory Mikhaylov ... Old Sailor Pyotr Sobolevsky ... Ship's Doctor Erast Garin ... Vozhachok Tijekom ruske revolucije 1917, ekipa marinaca, na čelu s anarhističkim vođom Vozhakom započne pobunu. Središnji odbor boljševičke partije pošalje ženu komesara da formira bataljon Crvene armije iz marinaca koji će sudjelovati u ruskom građanskom ratu. Film je 1963 bio veliki hit u Sovjetskom savezu, prodanih je bilo čak 46 miliona ulaznica. Po izboru čitaoca sovjetskog filmskog časopisa 'Sovetsky Ekran' film je bio proglašen najboljim filmom godine, a Margarita Volodina najboljom glumicom. NAGRADE: 1963: Cannes Film Festival Samson Samsonov, nominacija nagrade Zlatna Palma 1963: San Francisco International Film Festival Boris Andreyev, dobitnik nagrade za najboljeg sporednog glumca Prevod je uradio tplc TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |