| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Off Key (2001) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Off Key (2001)Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2014 u 00:29 |
|
Off Key (2001) ![]() IMDb Režija: Manuel Gómez Pereira Scenarij: Manuel Gómez Pereira, Yolanda García Serrano Žanr: Komedija Jezik: Engleski, Španski Država: Španija, Italija, Velika Britanija Trajanje: 118 min Joe Mantegna ... Ricardo Danny Aiello ... Fabrizio George Hamilton ... Armand Anna Galiena ... Rita Ariadna Gil ... Carmen Claudia Gerini ... Violeta Ashley Hamilton ... Maurice Geoffrey Bateman ... Ivo Tiffany Hofstetter ... Norma Vaughan Sivell ... Flavio Armand Dupres, Ricardo Palacios i Fabrizio Bernini su ugledni operni pjevači koji su napravili uspješnu karijeru nizom snimki i nastupima kao trio. Nakon katastrofalnog koncerta u Mexico Cityju, tri pjevača sa kraljevskim egom posvađaju se i odbijaju razgovarati jedan s drugim. Nekoliko godina kasnije, zbog posla , Ricardo je spreman zaboraviti na razlike među njima i opet okupiti trio. No, to je bilo prije nego što je saznao da je njegova otuđena kćer Carmen zaručena sa Armandom i da je njegova bivša žena u braku sa Fabriziom. Hoće li Ricardo uspjeti spriječiti vjenčanje između Carmen i Armanda, osvojiti svoju bivšu ženu i ujediniti operni trio? Prevod je najavila: LjubicaSP |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2014 u 20:59 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
jafforidza
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
YT insider Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2009 Status: Offline Points: 3249 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2014 u 00:26 |
|
Svi vi koji ste skinuli verziju filma koja je podeljena na 2 CD-a, a
iz nekog razloga biste hteli da
imate film iz jednog dela, sve što treba da uradite je da sa sledećeg linka skinete mali program koji će vam to omogućiti. U arhivi imate uputstvo koje otvarate pomoću Word-a ili programa koji otvara PDF. Link je: ProdjiUserAsistant.zip |
|
|
I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |