| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Odd Thomas (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Odd Thomas (2013)Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2013 u 00:35 |
|
Odd Thomas (2013) ![]() IMDb Režija: Stephen Sommers Scenarij: Stephen Sommers, prema djelu Deana R. Koontza Žanr: Misterij, Triler Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 100 min Anton Yelchin ... Odd Thomas Ashley Sommers ... Penny Kalisto Leonor Varela ... Odd's Mother Matthew Page ... Harlo Landerson Casey Messer ... Pool Mom Barney Lanning ... Stevie Nico Tortorella ... Officer Simon Varner Willem Dafoe ... Chief Wyatt Porter Kyle McKeever ... Officer Bern Eckles Jack Justice ... Young Odd Thomas Film 'Odd Thomas' je ekranizacija istoimene knjige autora Deana R. Koontza. Dvadesetogodišnji Odd Thomas radi u pečenjarnici i ima sasvim običan život, osim što je vidovit i zna rješavati horor slučajeve. U Kalifornijskom pustinjskom gradu, Odd Thomas počne viđati čudne stvari koje su povezane sa tajanstvenim, mračnim čovjekom. Prevod je najavio fAzazel |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |