| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Nina (2016) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Nina (2016)Objavljeno: 29.Svibanj/May.2016 u 05:19 |
|
Nina (2016) ![]() Režija: Cynthia Mort Scenarij: Cynthia Mort Žanr: Biografski, Drama, Muzički Jezik: Engleski, Francuski Država: Velika Britanija Trajanje: 90 min Zoe Saldana ... Nina Simone David Oyelowo ... Clifton Henderson Kevin Mambo ... Gilles, Lead Guitarist Ronald Guttman ... Henri Edwards Chuma Gault ... Nina's Husband Allison Sarofim ... Head Nurse Mike Epps ... Richard Pryor Keith David ... Clifton's Father Ella Joyce ... Clifton's Mom Biografski film o legendarnoj jazz muzičarki i pijanistici Nini Simone. U filmu pratimo Nininu borbu balansiranja između socijalnog aktivizma i izuzetno uspiješne glazbene karijere, koja uključuje 15 osvojenih Grammy muzičkih nagrada i legendarnih pjesmama poput 'Feeling Good' i 'My Baby Just Cares For Me'. Film se osvrće i na temu izolacije, koju je Simone osjećala dok je sama živjela u Francuskoj, gdje je i srela svog menadžera Cliftona Hendersona. Prevod je uradila: dragandza |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |