| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Nightmare Beach aka Welcome to Spring Break (1989) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Nightmare Beach aka Welcome to Spring Break (1989)Objavljeno: 19.Svibanj/May.2015 u 22:32 |
|
Nightmare Beach (1989) ![]() Žanr: Horor Trajanje: 90 min Država: Italija, Amerika Jezik: Engleski Režija: Umberto Lenzi Scenario: Umberto Lenzi (as Harry Kirkpatrick),Vittorio Rambaldi Uloge: Nicolas De Toth ... Skip Sarah Buxton ... Gail Rawley Valverde ... Ronnie Lance LeGault ... Rev. Bates Michael Parks ... Doc Willet Diablo je vođa bande bajkera i pogubljen je zbog ubistva mlade žene. Godinu dana nakon njegove smrti počinju prolećni praznici. Fudbaleri Skip i Ronnie su se uputili na plažu, gde Skip upoznaje Gail, sestru žene koja je ubijena pre godinu dana. Zabava i slava prolećnih praznika će da se pretvori u košmar kada tajanstvena osoba u bajkerskoj odeći počne da ubija ljude strujom. Da li se to Diablo vratio iz mrtvih? Prevod uradio BaglyasPeter Ažurirao bojan969 - 22.Svibanj/May.2015 u 22:20 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Svibanj/May.2015 u 22:06 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |