| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Nesluzhebnoe zadanie 2: Vzryv na rassvete (2005) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Nesluzhebnoe zadanie 2: Vzryv na rassvete (2005)Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2013 u 19:08 |
|
Nesluzhebnoe zadanie 2: Vzryv na rassvete (2005) ![]() IMDb Režija: Vitaliy Vorobyov Scenarij: Sergey Kuchkov Žanr: Ratni Jezik: Ruski Država: Rusija Trajanje: 80 min Vadim Andreev Aleksandr Koltsov ... Mayor Andreev Pavel Maykov ... Major Stotsky Yuri Moseichuk Aleksandr Nikulin ... Neledin Kirill Pletnyov ... Lieutenant Evgeniy Pronin ... Strelin Aleksandr Suvorov Nikita Tarasov Tijekom vojne vježbe grupa komandosa uđe u minsko polje zaostalo iz II svjetskog rata. Odgovorni pozovu u pomoć jedinu osobu koja može spasiti zarobljene muškarce, Serbu, preživjelog vojnika II svjetskog rata. starom vojniku ožive sjećanja iz prošlosti. Prevod je uradio kerestur TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |