| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Narcopolis (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Narcopolis (2015)Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2015 u 19:32 |
|
Narcopolis (2015)
![]() Žanr: Misterija, SF, Triler Trajanje: 96 min Država: Engleska Jezik: Engleski Režija i scenario: Justin Trefgarne Uloge: Elliot Cowan ... Frank Grieves Elodie Yung ... Eva Gray Jonathan Pryce ... Sidorov Robert Bathurst ... Nolan James Callis ... Todd Ambro Film čija je radnja smeštena u blisku budućnost, u kojoj je sva droga - legalizovana! Posao Frenka Grivsa sastoji se u tome da "drži" dilere "crnog tržišta" podalje od ulica, kako bi licencirane "narko" kompanije mogle da se bogate. Ali, kada na jednom neidentifikovanom telu pronađe tragove nepoznate supstance, počinje da sumnja da najmoćniji "diler", kompanija "Ambro" sprovodi tajne testove s novim, eksperimentalnim narkotikom... Grivs ubrzo otkriva i drugu žrtvu iste droge, ali ona je, ovaj put, živa! Ipak, ona je nestala, a Grivs je skinut s slučaja. Postaje jasno da se "legalizacija" otela kontroli. Da li je prekasno za Grivsa da spasi grad? izvor: filmovanje Prevod uradio zaboravko2 Ažurirao bojan969 - 17.Listopad/Oct.2015 u 18:23 |
|
![]() |
|
jura123
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2015 u 21:09 |
|
izgleda zanimljiv
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2015 u 20:01 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |