| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Nanayomachi Aka Nanayo (2008) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Nanayomachi Aka Nanayo (2008)Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2014 u 19:50 |
|
Nanayomachi Aka Nanayo (2008) ![]() ![]() Režija: Naomi Kawase Scenarij: Kyôko Inukai, Naomi Kawase Žanr: Drama Jezik: Japanski, Francuski, Tajlandski Država: Japanski, Tajland Trajanje: 90 min Uloge: Kyoko Hasegawa ... Saiko Grégoire Colin ... Greg Jun Murakami ... Good-looking monk Kittipoj Mankang ... Amari Netsai Todoroki ... Marvin Mlada žena bez nekog konkretnog razloga, napusti Japan, svoj posao i dečka i otputuje na Tajvan bez ikakvih planova. Nađe se u zabiti sa ljudima koje ne poznaje i čiji jezik ne razumije. Na početku se teško snalazi, ali se vremenom prepusti ljudima koji se znaju smijati i dijeliti s njom, njima strancu sve što imaju, dok oni u Japanu to ne znaju. Preveo: crni60 ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |